Ups ....tak to jest jak się człowiek spieszy i chce już pozakładać wszystko do kupynawet nie zauważyłem. Ale jest jeszcze jeden komplet naklejek to się zmieni
![]()
Ups ....tak to jest jak się człowiek spieszy i chce już pozakładać wszystko do kupynawet nie zauważyłem. Ale jest jeszcze jeden komplet naklejek to się zmieni
![]()
Zawsze możesz zacisk na drugą stronę przełożyć:-D :-P :-P
Mam oryginalne srebrne zaciski w mojej 159tce. Z przodu duże brembo z napisem ( bdb stan), z tyłu natomiast już nie jest tak kolorowo i chciałbym je odświeżyć na taki sam srebrny jak jest. Dobierał ktoś już jakiś lakier do tego koloru?
Najgorzej wyglądają jarzma, fajnie jakby kolor nie różnił się od tego który jest oryginalnie bo nie chcę malować zacisków z przodu.
Dodam, że ma być to tylko mała kosmetyka, nie chcę wyjmować zacisków, oddawać je do malowania proszkowego itp itd.
Polecacie coś konkretnego? Ktoś już dobierał jakiś srebrny?
Ostatnio edytowane przez SimonG ; 18-08-2015 o 18:33
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
http://www.leroymerlin.pl/farby-laki...Q&gclsrc=aw.ds
Taka będzie dobra? Można niby bezpośrednio na rdzę, więc lekko oczyszczę, pomaluję i będę się spodziewał podobnego odcienia i faktury jak w oryginale![]()
Tak, literówka
Oczyszcza sz zacisk, malujesz bezpośrednio najlepiej jakimś małym pędzelkiem żeby było i ładnie i dokladnie. Jak tego nie obierz przy zmianie felg to będzie trzymać bez problemu.
Pedzelek jest do du....,kupilem zestaw foliatec-a a tam farba,utwardzacz i pedzelek.pomalowalem jeden zacisk ale srednio to wygladalo.kupilem sprey i wyszlo spoko.oczywiscie sprey do zaciskow..3 warstwy cienki daja rade.