Strona 37 z 46 PierwszyPierwszy ... 2728293031323334353637383940414243444546 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 453

Temat: [147] Dobór sportowego zawieszenia, felg, opon

Użytkownik Rowerzysta Avatar ŁukaszALFAlow
    Mieszka w
    Chrzanów/Regulice
    Auto
    159 1.9 jts, 156 1.9 jtd SP1

Domyślnie

Cytat Napisał Camey Zobacz post
    ŁukaszV6 skąd masz info, że TA jest składany w DE?? Wg moich informacji w Niemczech jest/był tylko pakowany. A ten TUV to nic nie znaczy bo znajdziesz do nawet na żarówkach "Turbo nitro xenon exclusive blue". TUV nie jest certyfikatem jakości.
    informacje mam od chłopaka który siedzi w gwintach juz pewien czas jeździ i sprzedaje, zresztą nie tylko od niego i dzięki tym opinią kupiłem ta-technix, jak pisze drugi rok nie mogę tego "chinola" zajechać, nie śmigałeś, smigacie na tym gwincie to plotek nie piszcie i nie wszystko poniżej 3000 jest złe , co prawda nie jest to amortyzacja na poziomie kw ale za ta cene nie jest żle, a co do atestu to na rynek niemiecki musi mieć atest tuv na polski nie jest wymagany dlatego tu tyle chińskiego mts-a

- - - Updated - - -

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    Z MTSem tez chyba jakiś papierek z TUVem dostałem. Trzeba również to rozróżnić, że do różnych aut te firmy robią zawieszenia nie w jednakowy sposób. Pisał kiedyś o tym Mapet, który sprzedaje tego od groma.
    to ciekawe, bo mts na rynku niemieckim nie ma, mts to nawet nie jest firma która produkuje ona tylko dystrybuuje zawieszenia przychodzą z chin dostają nalepkę i tyle.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Cytat Napisał grzesk Zobacz post
    Zamówiłem B14 pss, będzie po weekendzie
    Nieźle [emoji106]

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Camey
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa 156 V6

Domyślnie

Łukasz co tego Niemieckiego rodowodu TA mógłbym dyskutować ale tak pisane było wyżej czego teraz nie robią w chinach.

A co do tego czy jeździłem to założyłem już parę amorków i gwintów nie tylko w Alfach i zawszę to co zrobiłem sprawdzam na drodze. Czy takie TA czy MTS od razu się wyleje nie wiem bo jak to obecnie bywa wszystko zależy od danego egzemplarza. Jeden kupi i wyleje mu się na pierwszym progu zwalniającym a drugi przeturla się ładnych parę kilometrów i będzie cacy. Drifter jest tu doskonałym przykładem. Ja osobiście wymieniałem raz uszkodzonego MTSa choć uważam że jest on lepiej wykonany niż TA.
    Ja się czepiam pracy obydwu produktów o czym dyskutowałem z Drifterem pare postów wyżej. Osobiście nie kupiłbym żadnego z tych wyrobów nie ze względu na to gdzie je zlepili ale ze względu na to jak pracują. Na to że dają poczucie pewności i bezpieczeństwa niczym odbezpieczony granat w majtkach. Jeżeli na nich jeździcie i jesteście zadowoleni spoko. Widocznie macie większe cojones a mi brakuje odwagi i mam hemoroidy. Poza tym szkoda mi trochę kasy na to by kupić zwiechę na której będę musiał jeździć wolniej.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

Cytat Napisał Camey Zobacz post
    Ja się czepiam pracy obydwu produktów o czym dyskutowałem z Drifterem pare postów wyżej. Osobiście nie kupiłbym żadnego z tych wyrobów nie ze względu na to gdzie je zlepili ale ze względu na to jak pracują. Na to że dają poczucie pewności i bezpieczeństwa niczym odbezpieczony granat w majtkach. Jeżeli na nich jeździcie i jesteście zadowoleni spoko. Widocznie macie większe cojones a mi brakuje odwagi i mam hemoroidy. Poza tym szkoda mi trochę kasy na to by kupić zwiechę na której będę musiał jeździć wolniej.
    Lepiej sie tego nie da ujac.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mieszka w
    Chrzanów/Regulice
    Auto

Domyślnie

ja tylko chce powiedzieć ze ta-technix a mts to inna pólka ,osobiście też miałem krótką przyjemność na mts jeździć, krótką bo po 3 miesiącach wylały, ta -technixy miałem w paru autach i było spoko ,i nie wydaje mi sie że jeżdżę na granacie, no ale ja mam gwiny za 1500 wiec sie nie znam, jak bym miał kw za 5000 to bym był kozak , ja zakończę ten temat bo wam i tak nikt nie przegada tylko czemu wieszacie koty na tym technixie jak wam przeszkadza jego prosta praca to odpuście sobie komentarze, a nie odrazu takie hejty i nie wydaje mi się za na takim zawieszeniu śmigałeś przecież to takie prymitywne hehe koniec.

Użytkownik Romeo
    Auto
    brak

Domyślnie

chyba się zajmujesz sprzedażą tego, bo nikt rozsądny nie jest z tego zadowolony i opinia jest wszędzie taka sama. tani badziew. tyczy się to tuningart, mts i ta technix. wszystkie są dennej jakości i nic nie oferują.

Mieszka w
    Chrzanów/Regulice
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał siewcu Zobacz post
    chyba się zajmujesz sprzedażą tego, bo nikt rozsądny nie jest z tego zadowolony i opinia jest wszędzie taka sama. tani badziew. tyczy się to tuningart, mts i ta technix. wszystkie są dennej jakości i nic nie oferują.
    tuningart to jest tańsza wersja ta-technixa, tak jak ap jest kwja nie sprzedaje tylko używam a ty tylko o tym czytasz...

Użytkownik Romeo
    Auto
    brak

Domyślnie

nie no, przecież wiesz lepiej na czym jeździłem super.

Mieszka w
    Chrzanów/Regulice
    Auto

Domyślnie

miałeś gwint ta=technixa?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

nie wiem dlaczego tak bronicie tego mtsa czy ta ?
    miałem KW, wsiadłem do auta znajomego z MTSem i czułem jakbym jechał na cegłach. Kompletny brak amortyzacji i sprężystości. KW miałem położone o ok 80mm i skręconą twardość na maks i wybierało znacznie lepiej niz to "coś" co nazywacie gwintem..
    Panowie od tego może zależeć życie wasze i waszych bliskich szczególnie przy takim a nie innym stanie dróg.
    A TUV czy inne papiery są tylko po to żeby se nimi dupe podetrzeć..