Slogan typowy dla ASO
O to właśnie chodzi, że diagnostyka komputerowa w takich przypadkach nie zawsze jest prosta i oczywista.
Niedawno padło określenie "ECU to idiota", co w dużej mierze jest niestety prawdą![]()
Slogan typowy dla ASO
O to właśnie chodzi, że diagnostyka komputerowa w takich przypadkach nie zawsze jest prosta i oczywista.
Niedawno padło określenie "ECU to idiota", co w dużej mierze jest niestety prawdą![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Broń Cię Boże przed ASO, chyba że jesteś miliarderem i chcesz zostać milionerem. A diagnostyka nie oznacza jednego testera kupionego za stówkę na allegro. Na szarpakach też czasem nic nie wykaże.
Co do ASO to się zgadzam.
Domyślam się, że robisz sobie reklamę?
Jaki znakomity tester do naszych aut posiadasz i co jest on w stanie wykazać innego niż Examiner lub MES?
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Ups, prowadzisz krucjatę przeciwko spamerom i naraziłem Ci się, bo ośmieliłem się mieć inne zdanie? Jak nabiję więcej postów od Ciebie, to wtedy udzielisz mi prawa wypowiedzi? Ja nie mam testera, bo mnie na profesjonalne zwyczajnie nie stać.
Bylam dzis u mechanika i termin mam dopiero na 31... Musze byc cierpliwa. Powiedzial, ze zaczniemy od wyjęcia baku i jego oczyszczenia. Zobaczymy na czym sie skonczy...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cześć, udało się coś ustalić ?? Mam te sam problem tyle że na ori programie wszystko działa a przy chipie wywala błąd p0091... jestem już po drugim programie i znów to samo...