5 dni wziąłem stąd gdyż na rozpatrzenie reklamacji mają 14 dni ( nie ważne że jakie są to dni, soboty, niedziele i święta też się liczą), termin minął a tu nie ma odzewu (jeśli nie ma odzewu przyjmuje się że reklamacja została uznana). A tu dalej kasy nie ma. A że był poniedziałek to powiedziałem że kasę za 5 dni tj. w piątek widzę na koncie.
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!
A propo jakości zamienników:
RTS po 1200km:
Jak widać tuleje chodzą jak chcą.....
Oczywiście będę reklamować ale nie wierzę że uznają - sklep ma swojego eksperta więc co tu dużo mówić...
Teraz ma założoną Veme 26000 zobaczymy jak będzie się sprawować.
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Dopisuje się do listy. Górny prawy wahacz TRW (zamiennik) zaczął skrzypieć po miesiącu od montażu, a po niecałych 15kkm ma już luzy. Nie robiłem z tym nic, przekonany przez mechanika, że hurtownia może nie przyjąć reklamacji z powodu samego skrzypienia i teraz czeka mnie wymiana. 2007r. przedlift. Nie dajcie sobie tego wcisnąć i reklamujcie to g*wno przy pierwszych objawach.
Ja wymieniłem TRW i po 20kkm cisza. Może źle założył?
Teraz co do dolnych - tulejki u mnie już podobno są do wymiany. Myślałem, żeby je same wymienić, ale jak później padnie sworzeń to dupa blada będzie.
Gdzie najtaniej kupie Myle Hd do 159 dolne? Mamy kogoś z dobrymi cenami na forum? Pisałem do arekgr, ale bez odpowiedzi jak na razie. Nie ma tego za wiele. Jedynie znalazłem komplet prawo-lewo za 1550.
Co powiecie o RTS? Też mają 3 lata gwarancji.
I jeszcze pytanie - jak duży wpływ ma obniżone zawieszenie w 159 na trwałość wahaczy? -20 z tyłu i -25 z przodu. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Myle ma serie HD do 159?
Niby tak. Gość z grupy na FB podawał mi cenę za serie HD. Do tego są też same tulejki.
A jak z trwałością tego w przypadku 159? Bo opinie w przypadku innych marek są różne.
Czyli Meyle jest droższe niż TRW ? Czyli niby lepsze ? co to się porobiło
Najtaniej znalazłeś za 1550 kpl, tak? jesteś pewien że to HD?
Ja widzę te wahacze w podobnej cenie w hurtowni ale opisu HD tam nie ma.
Wg dystrybutora również wersja HD tych wahaczy nie istnieje.
Mogę Ci zrobić cenę konkurencyjną , napisz na sklep@autosklep24.pl.
RTS i 3 lata gwarancji ,nono.
Jeśli są tak samo dobre jak górne które mieliśmy okazje sprzedawać to raczej nie będzie okazji sprawdzić jak działa gwarancja np. po 2 i pół roku.
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368