Krzysiu bo pewnie nie jesteś wyjątkiem wśród polifciarzy, którzy mają ciągłe problemy z którymś czujnikiem poziomowania. Pamiętasz jak sprawdzałem w tamtym roku na zlocie ?
Krzysiu bo pewnie nie jesteś wyjątkiem wśród polifciarzy, którzy mają ciągłe problemy z którymś czujnikiem poziomowania. Pamiętasz jak sprawdzałem w tamtym roku na zlocie ?
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Wiadomo, że gaśnie, ale lubię gdy wszystko działa jak należyFakt, że gaśnie po jakimś czasie, ale skoro jest taki bajer, że informuje, że coś nie świeci, to dobrze aby działał.
To może być jakiś trop. W takim razie instrukcja jest nieścisła, jeśli o tym nie wspomina. A nie zaobserwowałem u mnie ruchu świateł po ich włączeniu (bo ksenony chyba powinny zrobić ruch w górę i w dół zanim się ustabilizują).
W polifcie soczewki robią ruch od razu jak włączysz zapłon. Poza tym nawet z uszkodzonymi czujnikami powinny się ruszać. Sprawdź błędy na ksenonach Prawie na pewno tak jak mówi danus będziesz miał błąd samo poziomowania.
Jeśli pomogłem - kliknij na gwiazdkę.
0on
Wysłane z mojego PSP3502DUO przy użyciu Tapatalka