Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Temat: Alfa Romeo 159...

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    RLU
    Auto
    Audi a4 b6 avant automat

Domyślnie

~3500 za dwumas? wow sporo... ja do swojej za nową zapłaciłem 1200 . lecz to nie jest tragedia ,jak się zadba o auto to nie będzie niespodzianek
    -gipson spokojnie aż taki niepełnosprawny to ja nie jestem w audi również mam hmm a'la sportowe i spokojnie daje radę rozebrać wózek i włożyć go do auta na miejsce pasażera czy też do tyłu elektryczna regulacja jest mi zbędna lecz... jeżeli trafiłbym na taki model który posiada regulację to narzekać nie będę . a jeżeli chodzi o wsiadanie do Alfy to nie mam problemów próbowałem i jest ok a mój wózek spokojnie wchodzi cały do bagażnika

Użytkownik Znawca Avatar Pucek-159
    Mieszka w
    Białobrzegi/WBR
    Auto
    Giulietta QV

Domyślnie

Na Twoim miejscu szukałbym 1,9 16v z automatem Q-Tronic jest bdb skrzynią automatyczną i odpada Ci koszt dwumasy
    2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
    2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
    2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
    2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa

Domyślnie

Rozważam zakup m.in. tego modelu. Dopiero za kilka miesięcy. Chcę swoją decyzje bardzo dobrze przemyśleć.

Użytkownik Świeżak Avatar gibson
    Mieszka w
    szczecin
    Auto
    AR 159 SW High Ti

Domyślnie

Cytat Napisał medwood Zobacz post
    ~3500 za dwumas? wow sporo... ja do swojej za nową zapłaciłem 1200 . lecz to nie jest tragedia ,jak się zadba o auto to nie będzie niespodzianek
    -gipson spokojnie aż taki niepełnosprawny to ja nie jestem w audi również mam hmm a'la sportowe i spokojnie daje radę rozebrać wózek i włożyć go do auta na miejsce pasażera czy też do tyłu elektryczna regulacja jest mi zbędna lecz... jeżeli trafiłbym na taki model który posiada regulację to narzekać nie będę . a jeżeli chodzi o wsiadanie do Alfy to nie mam problemów próbowałem i jest ok a mój wózek spokojnie wchodzi cały do bagażnika
    No to się cieszę że jeden problem znaczy wsiadanie z głowy

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia