Strona 28 z 114 PierwszyPierwszy ... 18192021222324252627282930313233343536373878 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 1134

Temat: Ciekawe aukcje części do Gtv

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quarter
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Gtv 3.0 V6 24V '97, Audi TT 1.8TQ 225 '99, Subaru Outback SBD 2.0 '14

Domyślnie

Zobaczymy jak się rynek zachowuje wobec Gtv. Niestety, będę się rozstawał z moją czarnulką, a tanio jej nie oddam Srebrna sprzedała się bardzo szybko i nie najgorzej, choć oczywiście ze stratą dla mnie. Ale to norma - jak doprowadzisz coś do ładu i to porządnie, nie "na sztukę", to tych pieniędzy zazwyczaj nie odzyskasz.

Użytkownik Romeo Avatar Tytus9
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo Gtv

Domyślnie

Czemu czarną handlujesz? Szkoda wielka, bo to taka sama sztuka jak moja, sposobiłem się odkupić ją od Ciebie za lat parę na dawcę... ;)

Mieszka w
    Warszawa
    Auto

Domyślnie

Jest domowa zbiórka kasy na szczytny cel - w zależności od budżetu od nowego roku będzie w leasingu albo Gulietta albo Audi TT Mk3 . Chyba że pojawi się możliwość wzięcia Gulii z silnikiem Ferrari i da się to udźwignąć finansowo Najdroższa jednak nie ma zaufania do aut starszych niż 3-letnie i zwyczajnie histerycznie reaguje na ewentualność awarii. Nie będę napierał na staruszki. Póki co, na przetrwanie zimy ma TT Mk1 Quattro. A Gtv-kę wolę sprzedać teraz niż zabierać się za to zimą. Dziś/jutro wieszam ogłoszenie - rozstania są bolesne więc nie ma co ich przeciągać w czasie. Zostaje nam 6 aut - to i tak sporo

Użytkownik Maniak resoraków Avatar maras37
    Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

Cytat Napisał Tytus9 Zobacz post
    Czemu czarną handlujesz? Szkoda wielka, bo to taka sama sztuka jak moja, sposobiłem się odkupić ją od Ciebie za lat parę na dawcę...
    Ogarnij się ,taka sama jak twoja to ona nie jest ,biorąc pod uwagę ,że jest z 97r. Więc na dawcę raczej słabo...wiele części byś nie wykorzystał.. ja za to 100 %....bo to jedyne pierwsze wydanie z silnikiem 3,0 kolego taki ,,ojciec'' twojej dzięki któremu nie jeździsz teraz oplem......

ahh ci ,,miłośnicy'' włoskich aut iTTp
    Ostatnio edytowane przez maras37 ; 28-09-2015 o 23:24

Mieszka w
    Warszawa
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał maras37 Zobacz post
    ahh ci ,,miłośnicy'' włoskich aut iTTp
    Oj tam, ja już przerobiłem większość stron konfliktu zwanego II wojną światową. Jeepy były? Były (i nadal jeden jest). Alfy były? Były i raczej zawsze jedna będzie. Subaru było? Było i jest i jeszcze ze 2 lata pobędzie. Nissan był? Był i jest, może go w końcu doprowadzę do ładu. TT-ki były? No, właśnie "wjechały". Kurde, nawet Malucha i Poloneza miałem, a i Renault Megane Coupe się przewinęło - czyli Amerykanie, Włosi, Japończycy, Niemcy, Francuzi i Polacy reprezentowani. Ba, nawet w Bieszczadach UAZa mamy w stanie agonalnym, więc i Armia Czerwona ma swoją reprezentację. Nie miałem jeszcze Jaga/Bentley'a (czyli Brytyjczyków), a na starego XKR mam chrapkę

Teraz tylko złapaliśmy z Najdroższą ponowną zajawkę na manuale - żadnych automatów, DSG, łopatek i innego ustrojstwa - ma być sprzęgło i gała zmiany biegów

A Gtv mi trochę szkoda, a trochę nie - dałem jej następne życie, z gładkością lica (Diamondbrite po polerce czyni cuda) i rozkoszą dźwięku (przerzuciłem ze srebrnej wydech Novitec). Niech następni dostąpią zaszczytu obcowania z tą Demonicą

Użytkownik Znawca Avatar supa_adam
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Gtv Sport Limited Edition 2002, 156 SW 2.4 JTDm, GT 3.2

Domyślnie

Cytat Napisał Quarter Zobacz post
    Zobaczymy jak się rynek zachowuje wobec Gtv. Niestety, będę się rozstawał z moją czarnulką, a tanio jej nie oddam Srebrna sprzedała się bardzo szybko i nie najgorzej, choć oczywiście ze stratą dla mnie. Ale to norma - jak doprowadzisz coś do ładu i to porządnie, nie "na sztukę", to tych pieniędzy zazwyczaj nie odzyskasz.
    Zdradź nam za ile realnie poszła, jeśli to nie tajemnica

Użytkownik Romeo Avatar Tytus9
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo Gtv

Domyślnie

Cytat Napisał maras37 Zobacz post
    Ogarnij się ,taka sama jak twoja to ona nie jest ,biorąc pod uwagę ,że jest z 97r. Więc na dawcę raczej słabo...wiele części byś nie wykorzystał..:) ja za to 100 %....bo to jedyne pierwsze wydanie z silnikiem 3,0 kolego taki ,,ojciec'' twojej dzięki któremu nie jeździsz teraz oplem...... ;)
    Masz rację, nie doczytałem, że to 97. To już mi jej nie szkoda ;P

Supabache, zmiana auta? ;)

Użytkownik Maniak resoraków Avatar maras37
    Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

Cytat Napisał Quarter Zobacz post
    Odzyskanie pieniędzy włożonych w nasze auta jest nie możliwe na dzień dzisiejszy....może kiedyś ,ale żeby zarobić na nich to jeszcze dużo wiosen musi minąć... ja już po przekroczeniu 20 tysi. przestałem liczyć...

Ostatnio w chwilach słabości też rozważałem sprzedaż mojej ,ale ciężko sprzedać auto które się bardzo lubi ,chociaż rozsądek mówi co innego.Po drugie stwierdziłem ,że nie będę komuś prezentów robić..sprzedająć za 14 tysi.
    Ostatnio edytowane przez maras37 ; 29-09-2015 o 10:54

Użytkownik Znawca Avatar supa_adam
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Gtv Sport Limited Edition 2002, 156 SW 2.4 JTDm, GT 3.2

Użytkownik Maniak resoraków Avatar mattman
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    E0 ROSSO

Domyślnie

Chyba nie...

Tylko do 147 i Gt.

Do Gtv Ph3 pasuje od 156 i to też tylko wersji GTA (ciemniejszy odcień).