To drogo, ojciec w szczecinie placil do ducato 900 i dostal karte kodowa, jak ktos ma karte to jest taniej.
To drogo, ojciec w szczecinie placil do ducato 900 i dostal karte kodowa, jak ktos ma karte to jest taniej.
A gdybym kupił powiedzmy taki używany kluczyk to da radę go zakodować żeby centralka działała jeśli mam kartę kodową?
A ja bym wywalił immobilizer wstawił przycisk start stop w miejsce stacyjki zdemontował alarm i sterownik centralnego wstawiając w to miejsce inny alarm z kartami zbliżeniowymi. koszt ok. 400 złKluczyk nie jest wtedy do niczego potrzebny. Mam taką operację w planach na następny rok.
To jak z tym kodowaniem? Da rade zakodować kluczyk z innej alfy żeby działał na niej mój centralny? Bo ja się pytałem o takie rozwiązanie to niestety wszyscy zajmujący się dorabianiem kluczy mówili że się nie da. A zapasowy kluczyk może się przydać. Bo immo to dorobi bez problemu
Jezeli w aso koduja Ci czysty kluczyk to zakoduja Ci tez inny.
No i tu niestety nie chcą tego robić bo twierdzą że da się je kodować tylko raz. Pewnie dlatego że chcą więcej kasy wyciągnąć.