Jesteś niesamowity. A ja do tej pory myślałem ( widziałem ) że mając tyle roboty w urzędzie musisz zabierać ją do domu
Moja wskazówka przekłamuje również ale wydaje się że najbardziej podczas jazdy. Może warto osłonić czujnik.
Jesteś niesamowity. A ja do tej pory myślałem ( widziałem ) że mając tyle roboty w urzędzie musisz zabierać ją do domu
Moja wskazówka przekłamuje również ale wydaje się że najbardziej podczas jazdy. Może warto osłonić czujnik.
Bo tak jest w sezonie że i robotę do chałupy trzeba zabierać. Teraz chwila względnego spokoju bo w związku ze zmianami w prawie jest taki burdel w przepisach że nikt niczego nie ogarnia - projektanci też - więc czekają aż się coś ustali.
U mnie nie spada w czasie jazdy (tzn nie znacząco) a i czujnik jest trochę osłonięty przez osprzęt gazowy więc samego czujnika już nie osłaniam.
Problemem było że wskazówka pokazywała 70 a programy diagnostyczne 90, wywaliłem kasę na zbędny termostat i czujnik i dalej prawie to samo - więc inwestycja w rezystor za 10 groszy.
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl