Witam
Czy poza GTV spider są jeszcze inne cabrio warte uwagi do 10,000 zł? Konkurent golf 3, peugeot 306 itp.
Zależy mi na jak najmniejszej awaryjności. Osiągi bez znaczenia.
Witam
Czy poza GTV spider są jeszcze inne cabrio warte uwagi do 10,000 zł? Konkurent golf 3, peugeot 306 itp.
Zależy mi na jak najmniejszej awaryjności. Osiągi bez znaczenia.
Porównywanie Spider'ka do Golfy czy Peugota jest chyba nie na miejscu....przynajmniej dla mnie....
Po co komu bezawaryjne cabrio?![]()
To jakas prowokacja![]()
Gtv konkurentem Golfa... buahaha hahaha! Kolego poprawiłeś mi humor na cały nadchodzący rok tym porównaniem! Oficjalnie Ci za to dziękuję! Buahaha!!! Genialny żart, po prostu genialny!
Alfy są awaryjne jeśli kupisz zajechany egzemplarz. Poszukaj zadbanego, sam o niego dbaj a nie będziesz widywał warsztatu częściej, niż ten przysłowiowy VW.
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Ponad 1,5 roku temu kupiłem pierwszy raz Alfę w życiu , zaniedbanego spidera , dołożyłem sporo kasy, do tej pory nigdy mnie nie zawiódł. Wszyscy znajomi mówili nie kupuj Alfy bo to szroty
tylko że żaden nigdy Alfy nie miał a teraz każdy by chciał się przejechać
dzwięk V6 bezcenny
mam kilka aut nawet jedno 4.4 V8 ale jazda spiderem sprawia mi największą frajdę
w wakacje w Piszu jakiś niemiec dawał mi 25 tyś ale moja żona powiedziała że te auto nie jest na sprzedaż
![]()
Brawo za ostatni post! Szacunek!
Mnie się już nie chce tłumaczyć,że alfy się nie psują, szczególnie tym co biorą pod uwagę audi A3 w TDITe są podobno najlepsze
Sam kiedyś "zaryzykowałem" i mam już trzecią w garażu (tzn. przed bo juz miejsca brak
Cudowna choroba...
Alfacholic, kolego, nie słuchaj bzdur tylko kup alfę ale zadbaną, z pewnych rąk. Nie szukaj najtańszej. Cena nie może być najważniejszym kryterium bo auto finalnie będzie Cię kosztowało majątek.
Ostatnio edytowane przez duke75 ; 03-01-2016 o 00:03
Choroba: nie kupuj Alfy, francuskich i na F ciągle zbiera swoje żniwo![]()