Na pewno nie miala konkurowac z 7...
Na pewno nie miala konkurowac z 7...
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Pokaż gdzie ja tak napisałem... Już n'ty raz proszę o konkretne poparcie "teorji", które niektórzy wypisują ale jakoś głównie Off Topic widzę w ich wykonaniu.
Proponuję poszukać ile czasu mijało od pokazania aut innych koncernów do ich sprzedaży w salonach...
Renault Talisman pokazano prawie w tym samym czasie co Giulię. Wchodzi do salonów raptem 2 miesiące wcześniej. Audi ma opóźnienia w dostawie niektórych modeli rzędu 4-6 miesięcy. Alfa GT została zaprezentowana w marcu 2003 a do sprzedaży trafiła w styczniu 2004 i jakoś się świat nie zawalił... Ale oczywiście tutaj trzeba wiecznie wieszać psy na AR.
Nie ma jej jeszcze. To fakt. Trwa to długo, też fakt. Ale poczekam ilu pianobijców/hejterów/trolli forumowych zakupi ten samochód, jak już będzie w sprzedaży. Jest na pewno grupa ludzi, którzy być może kupili by ją, gdyby już stała w salonach. Ale przecież za 3-4 miesiące kupi ją ktoś, kto jeszcze nie jest w fazie zakupu tego auta, albo dopiero się o niej dowiedział.
Pomijam opinie osób twierdzących, że tego auta nie będzie.
To trzeba mieć wybujałe ego i samokrytykę na poziomie niziny holenderskiej, żeby takie coś do sieci wypuścić![]()
Pozdro,
Bartas
W mojej starej corsie tez sie dało z buta klapę otworzyć![]()
Ja mam w 159 taki bajer ,że jak mam rece zajęte to klape otwiera i drzwi. Nie trzeba się martwić o baterie bo żywotność do max 100lat. Czasem się zacina i potrafi wqrwić ale ma innych wiele zalet. Dlatego fajnie jest być żonatym :-P
Tymczasem koleś z Niemiec, który miał zamówione 2 QV-ki do odbioru przed świętami... zamilkł.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
No a dziwisz sie? Gość po prostu non stop jeździ... a kupil dwie, zeby jak jedna bedzie na przegladzie to zeby druga jezdzic![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond