Strona 54 z 74 PierwszyPierwszy ... 4444546474849505152535455565758596061626364 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 737

Temat: Demontaż, naprawa podrapanej konsoli, zdjęcia oklein

Użytkownik Świeżak Avatar koniu
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce TI Q4

Domyślnie

Cytat Napisał jjokocha Zobacz post
    a czym malowałeś, podasz namiar na materiał ?
    Malowałem u lakiernika. Zawiozłem mu zdemontowane elementy i on dobrał kolor i prysnął całość. Tak najłatwiej, za lakier zapłaciłem 15zł.

Użytkownik Znawca Avatar IamICEman
    Mieszka w
    Wągrowiec
    Auto
    czekam na używaną Giulie;) była 159 i GT

Domyślnie

Cytat Napisał koniu Zobacz post
    Malowałem u lakiernika. Zawiozłem mu zdemontowane elementy i on dobrał kolor i prysnął całość. Tak najłatwiej, za lakier zapłaciłem 15zł.
    Pokaż jak to wyszło. Bo jak dla mnie najładniejszy jest jasny kokpit jaki ori. Te ciemne mi się "już" nie podobają. Myślałem by zawieść do lakkiernika.

SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
    DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
    Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !

Mieszka w
    Poznań
    Auto

Domyślnie

U mnie jest taki ciemniejszy srebrny. Fotki takie sobie, ale kolor jest praktycznie identyczny z tym na kierownicy i listwach.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P1000759.jpg
Wyświetleń:	160
Rozmiar:	98.4 KB
ID:	189999Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P1000760.jpg
Wyświetleń:	155
Rozmiar:	81.8 KB
ID:	190000

Użytkownik Rowerzysta Avatar mamel
    Auto
    AR 159 1.9 JTDM 8v

Domyślnie

Cytat Napisał koniu Zobacz post
    No ale to ma rację bytu chyba tylko, jeżeli nie masz rys głębszych. Jak masz głębiej (np na kierownicy) to nawet malowanie tego nie zamaskuje... takich juz hardcorowych rys folia w sumie też nie zamaskuje bo bedzie widać.

Mieszka w
    Poznań
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał mamel Zobacz post
    No ale to ma rację bytu chyba tylko, jeżeli nie masz rys głębszych. Jak masz głębiej (np na kierownicy) to nawet malowanie tego nie zamaskuje... takich juz hardcorowych rys folia w sumie też nie zamaskuje bo bedzie widać.
    Jest jeszcze możliwość położenia szpachlówki do plastiku, ale to już trzeba się przyłożyć żeby nie było śladu po malowaniu/oklejaniu

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 jtdm 16v

Domyślnie

co myslicie o polerce konsoli i listw? mam obecnie wersje "prążkowaną" i nie wyglada to zbyt atrakcyjnie ...zdjalem narazie ten element wokol lewarka od biegow i na szlifierce pozbylem sie tych prążków. Myslalem przed tym zabiegiem ze to element plastikowy ale okazalo sie aluminium. Mam teraz dylemat czy zrobić to na pełną polerkę czy moze szczotkowane aluminium? Szczotkowane aluminium widzialem, ale 159 w polerce jeszcze nie widzialem. będzie to pasowac? ma ktos moze zjecie jak to wyglada w polerce?

Mieszka w
    Poznań
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Maniek600 Zobacz post
    co myslicie o polerce konsoli i listw? mam obecnie wersje "prążkowaną" i nie wyglada to zbyt atrakcyjnie ...zdjalem narazie ten element wokol lewarka od biegow i na szlifierce pozbylem sie tych prążków. Myslalem przed tym zabiegiem ze to element plastikowy ale okazalo sie aluminium. Mam teraz dylemat czy zrobić to na pełną polerkę czy moze szczotkowane aluminium? Szczotkowane aluminium widzialem, ale 159 w polerce jeszcze nie widzialem. będzie to pasowac? ma ktos moze zjecie jak to wyglada w polerce?
    Moim zdaniem matowy efekt jest lepszy. Po polerce będzie się to za bardzo świeciło i będzie widać każdy odciśnięty palec

Użytkownik Znawca Avatar IamICEman
    Mieszka w
    Wągrowiec
    Auto
    czekam na używaną Giulie;) była 159 i GT

Domyślnie

Cytat Napisał Maniek600 Zobacz post
    Ja myślę że będzie elegancko.

SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
    DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
    Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    AR 159 1,9JTD SW 150KM

Domyślnie

Oklejał ktoś może panel w okolicach Trójmiasta? Interesuję mnie folia, a sam się nie podejmę tego wyzwania.

Wiem, że firma aplikatorzy z gdyni robili coś takiego już w 159, ale wołają za to 800zł...wydaję mi się, że trochę dużo.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Moyset
    Mieszka w
    Lutcza, między Rzeszowem a Sanokiem
    Auto
    AR 155 2.0 TS 8V, AR Mito 1.4 TB 120KM

Domyślnie

Podejmij się sam, nic trudnego to nie jest. Kup dobrą folię, a reszta robi się sama praktycznie. A zaoszczędzoną kasę sprzeniewierz gdzie indziej. Folia 3M typu Wrapfilm 1080, o wymiarach 100x152 cm kosztuje mniej więcej 150 złotych.A robota nie jest warta więcej niż 100. Chyba że z demontażem to jeszcze z 50 złotych można doliczyć. Moim zdaniem oczywiście.
    Ostatnio edytowane przez Moyset ; 11-02-2016 o 18:32