Ić stond
Ić stond
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
http://ipocars.com/vinfo/alfa_romeo/gt-2004.htmlHŁE HŁE HŁE
no piknaw kuchni mam coś podobnego od Starcka ale w tym czymś w bagażniku chyba nie o to chodziło
![]()
...
Może w tym projekcie chodziło o to żeby sobie drzwi przy wysiadaniu nie zarysować...
Ostatnio edytowane przez heliogabal ; 03-02-2016 o 23:03
Wez sprzedaj to auto i kup gofra.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jak będę chciał to kupie nawet Audi A2 i założe wątek jak zrobić z niej Porsche Cayenne. Mamy demokrację, chyba, że 80% tutaj głosowała na PiS to chyba rzeczywiście pomyliłem adres (www)... Na razie cieszę się ze śmiesznie taniej Alfy GT którą chce sobie przerabiać jak tylko mi się podoba. Ci który dali za te fury po 60-100 tysi, muszą zdać sobie sprawę, że stały się druga Calibrą tylko dwie dekady późniejSad true.
))a ja wiem jak ten projekt się skonczy
))gadaniem o przerabianiu i tylko na gadaniu
))po ostatnich ze smiesznie taniej wartosc o 6 tysi podskoczyła
)GT NIE JEST CALIBRĄ
)
Olaboga... Alfe obrazajo!!! Ja powiem tak, widzialem na oczy duzo przerobek. 90% spier*** tak ze wstyd byloby tym orac pole na koncu swiata. A te 10% bylo zrobione ze smakiem, z gustem i mozna bylo sie tym pochwalic. Alfa Tania? Dla kogos z po za kregu kto nie ma pojecia moze kupic ulepa nawet za 10k ale jak ktos ma rozum to siegnie po zadbana sztuke. Chyba ze z premedytacja kupi w ciut gorszym stanie do podrobienia, ale nie o tym byl temat. Proponowalbym najpierw zrobic jakas wizje w PS najlepiej ze 2-3 koncepcje, przemyslec dokladnie sprawe i jesli to bedzie wygladalo obiecujaco, to dlaczego nie?