O proszę...
Dziękuję za posty, faktycznie nie warty uwagi.
Pewnie gdzieś wylądował jako amfibia w wodzie a może wnętrze się paliło a może faktycznie jakiś maniak sobie wymienił wszystko bo chciał mieć wnętrze TI.
Może lepiej kupić dobrego i sobie z czasem wymienić wnętrze z jakiegoś uszkodzonego. Zobaczę.
Co do mocy, wolałbym mocniejszy ale niestety wiele wyczytałem, że im mocniejsze te 159 tym więcej awarii się zdarzało.
Obecnie mam 220KM więc przesiadka na 120 byłaby ... heh jak to dobrze zostało ujęte rozczarowaniem ale i tak teraz gdzie w mieście szarżować?
Wprowadzone przepisy niestety pozwalają na szybkie rozpędzanie ze świateł i tyle bo prawka stracić nie chcę ;]
Dzięki uprzejmości użytkownika KoŁoS pożeniliśmy fakty i wychodzi na to że auto raczej słabą okazją jest.
bezwypadkowy.net/forum/49-opinie-o-sprzedawcach/51034-komis-fiszman-qo-tym-jak-dodano-klasy-alfa-romeo-159-ti-q4q#71047
Zatem szukam dalej. Co sądzicie?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-2-4-jtdm-210km-q4-4x4-piekna-mocna-pewna-rewelacja-ID6ygiMf.html
Opis trochę a'la Mirek handlarz, ale przynajmniej od osoby prywatnej.
Panowie czy ktoś z Was miał jakąś styczność z poniższymi egzemplarzami?
1.http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#b2a4816439
2. http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#cf96121e19
Ewentualnie proszę o opinie nt. sprzedawców.
ta pierwsza to tak nie do konca Ti, slupki za jasne
Myślę, że to kwestia zdjęcia - wg mnie to fabryczne Ti, ja tam widzę ciemną podsufitkę.
Oba to komisy więc idealne z opisu - trzeba to zweryfikować w serwisiejak masz budżet to ja bym przetrzepał tą pierwszą, ti z końcówki produkcji z tymi fotelami to bardzo rzadki okaz... 46tys to naprawdę dobry deal jakby się okazała dobrym egzemplarzem, bo na zachodzie taka konfiguracja zwykle jest droższa.
Czy mógłbyś powiedzieć o jakie słupki chodzi?
Ostatnio edytowane przez mborx ; 02-03-2016 o 23:25
Czarna/ciemna podsufitka oraz połączone z nią obicia słupków to jeden z atrybutów wersji Ti. Koledze zapewne chodziło o to, że słupki "A" widoczne na zdjęciach są zbyt jasne jak na podsufitkę Ti. Wg mnie to tylko kwestia "przejaśnienia" na zdjęciu, tym bardziej, że widoczne na zdjęciu fragmenty podsufitki wyglądają na czarną. Oczywiście na żywo sprawa się wyjaśni, a dla 100% pewności - VIN powie czy egzemplarz wyjechał z fabryki jako Ti czy nie.
Ta pierwsza to na 99% Ti vin tylko to potwierdzi.Nakladki podsufitka listwy kto by się bawil w takie dokladanie a fotele sa genialne szkoda ze nie ma elektrycznych.
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]