Pytanie mam jak w temacie, założyłem temat bo nie wszyscy wszystko śledzą.
Udało się komuś kto dokładał B&M osiowanie mesem 2.2. za nic nie mogę tego zrobić.
Pytanie mam jak w temacie, założyłem temat bo nie wszyscy wszystko śledzą.
Udało się komuś kto dokładał B&M osiowanie mesem 2.2. za nic nie mogę tego zrobić.
Jakiego interfejsu używasz?
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
elma 327 bez rezystora-wylutowałem. Wszystko chodzi na nim ( fotele po wymianie na el bez problemu ) a po dołożeniu centrali B&M nie mogę zosiować przez co nie widać jej na wyświetlaczu ale z telefonem się połączyła i dzwoni. magluje ten problem w temacie " B&M udało sie " już nie mam siły.
Podobno przy osiowaniu wybiera się czy centrala z navi czy bez , ja tam tego nie widziałem, może to przez to?
Na początek poproś kogoś z Twojej okolicy z oficjalnym/nowym MESem i spróbuj. Jak zadziała to polecam kupno licencji - za często sie przydaje, a to tylko jakieś 250zł. Ja dodaktowo mam jeszcze Alfa OBD i Torque Pro a w aucie wożę ELMa BT, więc komórką też w razie czego coś jestem w stanie pogrzebać w trasie gdyby odpukać była taka potrzeba.