Na allegro - łap link:
http://allegro.pl/okleina-samoprzyle...775678563.html
Ten welur jest na takiej dosłownie gumie - dobrze to się modeluje i idzie w pewnym stopniu naciągnąć... Jest dość gruby więc idealny do prążkowanego aluminium. Łatwo poszło to obkleić bo nie masz problemu z powietrzem itd. I naprawdę dobrze wygląda. Tylko ważne by zaginać wszystko pod spód.
Ja wyściełałem sobie jeszcze tym welurem schowek w podłokietniku, wnętrza uchwytów do drzwi i wszelkie półeczki i otwory - a co! Ma być miło w dotyku ;]
Kolor jest taki sam jak masz w schowku - mam wrażenie że to ten sam materiał. Ogólnie jest to dość ciemne ale wydaje mi się że pasuje do reszty. Trwałością się nie przejmuje bo nie dość że to jest tanie to czas oklejania z 15-20 minut. Bardziej pewnie będzie wkurzać kurz który będzie trzeba ścierać wilgotną szmatką... Jak to meszkowaty welur.
Nom niby tak, ale już dwa razy odsyłałem te ramki... Bo niby stan super - na fotce ok... A gdy otworzyłem paczkę to te ramki nic lepsze od mojej. A wymieniać podrapaną na mniej podrapaną to jakoś średnio.
Ten ogrom srebrnego na kokpicie nigdy mi się za bardzo nie widział - w Alfie było tak chłodno i zimno. Nie uwierzycie ale taki mały element z materiału a jak przyjemniej się zrobiło. Coś jak zimne kafelki w domu i na nie położyć włochaty dywanik ;]
Kiedyś jak byłem w Niemczech po moją 156 to widziałem 159 z jasnym środkiem która miała cały ten aluminiowy kokpit oklejony takim welurem - bardzo fajnie to wyglądało

Miło jak w domu...