Ja tam nie narzekam i dalej tam bywam.
Ja tam nie narzekam i dalej tam bywam.
Panowie, proszę o podanie jakiegoś serwisu/stacji która rzetelnie sprawdziła by auto przed zakupem
24 strony tematu nie wystarczą? [emoji14]
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Wystarczają, ale to bardziej opisy serwisów pod względem wymiany usterek mechanicznych, a nie przeglądu przedzakupowego![]()
Ja wiem, to tak pół zatem pół serio było :-P myślę, że oba najbardziej polecane warsztaty dadzą radę :-P
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Wszolek na witkowickiej albo gladysek na pilotow wa kwestii skp
Gdy kupowałem auto w zeszłym roku to byłem na stacji diagnostycznej przy ul. Szklarskiej 13 - Auto Serwis Robert Witkowski. Mają tam warsztat samochodowy, serwis klimatyzacji i stację diagnostyczną. Możesz umówić się z nimi wcześniej telefonicznie: serwiswitkowski.pl/warsztat-samochodowy.
Ja byłam ostatnio na Piastów i w sumie byłam zadowolona, nie jest drogi ten warsztat, ale dokładnie nie powiem wam jaki numer dokładnie, trzeba wjechać w polną drogę żeby się do nich dostać.
Ja znów polecę Autka.PL jak zawsze pełen profesjonalizm.