Panowie czy ma ktoś numery seryjne środkowej konsoli z alu szczotkowanego tylko tego ciemniejszego?? Pilnie potrzebuje, albo wie ktoś gdzie można takie numery znaleźć??
Panowie czy ma ktoś numery seryjne środkowej konsoli z alu szczotkowanego tylko tego ciemniejszego?? Pilnie potrzebuje, albo wie ktoś gdzie można takie numery znaleźć??
Hey wam , prawdopodobnie niedługo będę miał na sprzedaż cały zestaw DESKA+LISTWY+OSŁONA LEWARKA (wersja plastikowa na radio 2DIN ) na razie kompletuje części i będzie to wystawione na sprzedaż na zasadzie wymiany , czyli ja sprzedaje komplet oklejony ale wymagam zwrotu całego zestawu , jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam na PRIV , moje zdjęcia możecie zobaczyć na stronie 8
Czy ktoś oklejał oryginalną konsolę z prążkowanego aluminium? Jak do tego podejść? Czy trzeba prążki szpachlować a może to tylko jakaś nakładka cienkiej warstwy aluminium na plastik? Kilka osób się o to pytało ale nie znalazłem odpowiedzi. Szlifowanie odpada bo interesuje mnie zmiana koloru.
Na prążkowane aluminium to tylko lakierowanie ew hydrografika. Najlepiej kupić drugi zestaw z plastiku i go okleić a alu mieć w zapasie/sprzedać.
Ja mam u siebie hydrografikę. Prążkowanie zostało zeszlifowane. Trochę szpachli z tego co wiem też poszło. Do hydrografiki powierzchnia musi być idealnie gładka. Nie wiem jak jest z foliami. Jakakolwiek folia, hydrografika będzie wyglądała ładniej niż porysowane prążkowane aluminium. Jedyny wyjątek to gdybym miał fabrycznie nowe panele. Tych bym nie ruszał.
Materiał elegancki. Miły w dotyku i przyjemny dla oka. No i ten szary u mnie jest praktycznie identyczny z odcieniem podsufitki więc myślę że zdecydowanie poprawi wizualnie wnętrze. Jakby ktoś się zastanawiał to w dotyku jest taki sam jak ten flock ze schowka, przy czym czarny jest dużo bardziej czarny i bardziej wyrazisty niż ten w schowku![]()
Wyryte rantem felgi
ja tez mialem prązkowane aluminium, zeszlifowalem prążki na szlifierce, pozniej papierem sciernym wyrownalem, bez zadnych szpachli itp, na to wrzucilem carbon i lakier bezbarwny.
Temat mojej Franczeski:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...gon_goora.html