Koks ja to jednak debil jestem bo mi to nic nie mówi.
Pierwszy obrazek czyli złącze w lampce podsufitki w pionie nr 1 powinna być masa czyli minus. Ale skoro nie działa Ci też oświetlenie w daszkach to należy poszukać złącza które jest na drugim obrazku bo to złącze minusowe dla lampki podsufitki i tych w daszkach.
Wystukane z Galaxy S5 Neo
Heh z tą elektryką w alfie.....Ja nie miałem klaksonu przez pół roku.Byłem u 3 mechaników wymieniali klaksony itp....A dziś jakgdyby nigdy nic zaczął działać.....Masakra...
Maniek miałem podobnie tyle że okazało się że ta płytka pod poduchą w kierownicy była w jednym miejscu przepalona. Zlutowałem i dziala do dziś a było to z 2 lata temu.
Dzięki Koks. Z pierwszym obrazkiem nie miałem problemu , drugi nic mi nie mówił. Czyli czeka mnie jazda po kablu w poszukiwaniu tej drugiej wtyczki? Sugerowane miejsce? Zdejmować podsufitkę i boczki na słupkach czy raczej ta wtyczka jest w innym miejscu?
W opisie złącza jest ze połączenie z masą deski rozdzielczej po stronie kierowcy ale jutro się postaram sprawdzić może będzie pokazane w elearn gdzie to się znajduje
Byłoby super bo może nie musiałbym pruć połowy auta![]()
Dzięki. Idę kopać jak znajdę to postaram się zrobić zdjęcie dla potomnych. Mam nadzieję, że uda mi się to namierzyć i naprawić.