Zasilajacy jest ok a sygnalowy to te czincze tak?
Zasilajacy jest ok a sygnalowy to te czincze tak?
Tak.
- - - Updated - - -
Ale walnięty jest zasilający ponieważ możesz odpiąć chinche od zmieniarki i też będzie lecieć płyta. Wiem bo tak puszczałem sobie mp3wrzucałem jakąś tam płytę a pod chinche podpinałem zewnętrzną muzykę. A jak Ci wyświetla NO CD to albo nie widzi zmieniarki (wtedy zmieniarka nawet nie będzie gryzła) albo nie widzi płyt po prostu (gryzie ale nie znajduje - źle wypalone albo coś).
Raczej nie widzi zmieniarki dlatego, że płyty w środku nie ma bo zmieniarka nie reaguje na nic tak jakby nie byla podpieta pod zasilajacy. Sprawdzalem miernikiem prad dochodzi na wyjsciu. Zmieniarka nie reaguje na nic tak jakby byla odpieta od zasilania.
Zepsuta. Musisz sprawdzić na pewnej zmieniarce. Masz Grzesia w siedlcach. Podjedź i sprawdź czy to wina zmieniarki czy czegoś innego.
I tak zrobie jak mowi marek. Jesli dalej bedzie kicha (chcialbym miec wszysto tak jak bylo w orginale) to kupie emulator niestety :/
Mam taki problemik. Przed wymianą ICS'a zmieniarka działała prawidłowo ale po wymianie wyświetla się komunikat no cd player. Co to może być?
Jak sama nazwa wskazuje ICS nie widzi zmieniarki. Brak połączenia -> sprawdź kable po obu stronach.
właśnie przerabiałem ten problem, wina icka
A dokładnie?
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
wyjąłem icka i po powtórnym zamontowaniu a zamontowałem bankowo dobrze zniknęła zmieniarka, na wyświetlaczu pisało że jej nie widzi więc sprawdziłem po kolei połączenia z ickiem i z zmieniarką a problem nie zniknął. Dopiero po założeniu innego ics`a wszystko wróciło do normy.