Ale to jest pierwsza nie QV wyprodukowana w serii.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Ale to jest pierwsza nie QV wyprodukowana w serii.
Ponoć będą zmieniać wystrój salonów pod Giulię, dealerów wysyłają na jazdy i szkolenia.
Pytanie czy to się odnosi też do PL.
Więcej tutaj:
http://www.alfaromeoblog.it/aggiorna...-romeo-giulia/
Dealerzy mocno zdziwieni, choć zaczęły się już inwestycje. W Carserwisie powstaje kontenerowy pawilon na Alfę i Jeep-a.
Ostatnio edytowane przez Marek156/159sw ; 20-04-2016 o 05:37
Ewidentnie masz jakiś problem ze sobą. Najpierw oczekujesz, abym ci zacytował wypowiedź po groźbą przeprosin - #6674 z 15 kwietnia, wiec to robię. Nie pierwszy raz zresztą oczekujesz od kogoś na forum przeprosin, co samo w sobie jest żenadą.
Potem jak już to robię to zaczyna się wywracanie kota ogonem i kolejne pouczanie, że ktoś nie rozumie tekstu czytanego i wyrywa zdanie z kontekstu. A no i kolejny raz ten sam argument o czytelności książek w Polsce - widocznie innych brak.
No ale jeszcze raz pełny post z 7 grudnia 2015 (#5194).
To jest ta wypowiedź wyrwana z kontekstu. Można tak cytować i cytować, ale widzę że przyjmujesz taktykę zarezerwowaną dla pewnej partii politycznej - nikt ci nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Szkoda więc na to czasu.
Dobrze, że jednak twój pogląd ewaluował, zresztą ewaluuje za każdym razem jak wiatr się zmienia, ale doceniam to. To szalenie ważne także z punktu widzenia dodatkowych 3 miesięcy, które dałeś Sergio.
Dzięki temu w dniu oficjalnego wyprodukowania pierwszej Giulii już jestem całkowicie spokojny o markę.
Ostatnio edytowane przez Wichura87 ; 19-04-2016 o 22:27
Kolego KRS po prostu zamilcz i nie kompromituj się dalej. Im bardziej się tłumaczysz tym bardziej widać że przeholowaleś w swoich niezbyt rozsądnych (mówiac oględnie) ocenach (postach).
Pozdrawiam forumowiczów
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Tracę nadzieję na sensowną ROZMOWĘ, wiesz? Ja ten wątek zakładałem, pod nazwą "alfa giulia w 2014", przez ten czas dostawaliśmy ekstremalnie sprzeczne informacje, kłamstwa, wymysły, wizje niczym nie poparte, przesuwanie terminów, planów.... pół swiata moto się z tego śmiała i nadal smieje. W pewnym momencie wyraziłem opinię, że tego auta nie będzie. Po czym znów pojawiły się nowe fakty.
Dla Ciebie ważne jest, wyrwane z mającego kilka lat i kilka tysięcy wpisów, zdanie, potem zresztą przeze mnie zweryfikowane. I tym się, wedle twojego kolegi, "skompromitowałem".
Panowie, naprawdę. Nie chcę tutaj pisać przykrych słów o poziomie intelektualnym niektórych tutaj. W kraju, gdzie 2/3 obywateli niczego nie czyta, mnie to nie dziwi, niestety. Giulia, przez te groteskowe historie, nie zdobędzie takiej pozycji na rynku, jaką być może mogła. Rozmawiam z ludźmi naokoło: 90 procent z nich albo ma o marce Alfa Romeo stereotypowe zdanie albo to zdanie się jeszcze pogorszyło. Sprzedaż 400 tysięcy aut rocznie pod marką AR to kolejny żart Sergio.
- - - Updated - - -
ja to piszę Radźka od dawna: tym autem zabije się całkowicie przeświadczenie, że alfy to piękne, nietuzinkowe pojazdy. Trzeba mieć nadzieję, że silniki i wykonanie będą na poziomie. Ale na ulicy już się nikt za typowym wozidłem nie obejrzy.
Chcę ją mieć z sentymentu dla całej tej otoczki wokół marki. Przez te lata kiedy jezdziłem najpierw 145 a potem 159, większosc znajomych wokoło jakoś to komentowała i zawsze mnie to i cieszyło i bawilo. Przy Lexiu mi tego brakuje)
Giulia wygląda jak typowy czołg helmuta, łamany przez kię optimę. Absolutne ZERO oryginalności, czegokolwiek przykuwającego uwagę, poza mordką, scudetto robi swoje, choć daaaaleko jej do niesamowitej buzi 159, która do dziś robi wrażenie. A;e może to też dlatego, że nie lubię białych aut. Wyglądają, jak glisty![]()
Ostatnio edytowane przez KRS ; 20-04-2016 o 09:21
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Daj sobie chłopak spokój. Jak już wyjdzie, to zaczniesz pisać ze jednak nie bierzesz bo trzeba czekać. Później znów cię ktoś skontruje to wymyślisz coś kolejnego. Jesteś klastyczny trollem który pisze dla samego pisania i jak fakty przeczą twoim tekstom to tylko gorzej dla nich. Po co ci to ? Napisałeś co napisałeś, zostałeś wyśmiany teraz przestań obracać kotka ogonkiem i zwyczajnie zamilcz. Bo i tak Gulii nie kupisz ani ty, ani firma w której pracujesz.