DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Nie piszę o projektowaniu i innych duperelach tylko przygotowaniu pod produkcję, teraz to nie trwa parę lat ;] stanowiska i maszyny gotowe według konkretnej specyfikacji, montaż i łączenie ze sobą stanowisk tak aby to miało ręce i nogi... No bez jaj, mamy 21wiek. Przecież qv musiało gdzieś powstać?
Wersje cywilne cały czas testowane, ostatnio widziałem w Szczyrku, ciężko powiedzieć co miała pod maską ale wranglerem była nie do dogonienia.
Panowie, paru z Was powinno mnie przeprosić tutaj. Już kilka lat temu pisałem: Marchionne rozwali to wszystko. I jak widać, ludzie zaczynają przeglądać na oczy. Fiat się zwija, Alfa to dobry żart,Lancii prawie nie ma, Ferrari na sprzedaż, ogólnie jest fajnie. Ważne, ze kupił Chryslera. Oj, ważne.
- - - Updated - - -
widzę kolega mocny w przepowiadaniu przyszłości...
wiesz coś wiecej jeszcze? co i kiedy?
numery totolotka może?
- - - Updated - - -
Radźkaczy Ty żartujesz???
))))
moim zdaniem,giulii w sprzedaży w ogóle nie zobaczymy
w ogóle, podkreślam... Wiele na to wskazuje, pomijając niezdrowe napinki Belfra.... Nie ma pieniędzy na rozhuśtanie tego projektu, nie ma i nie będzie, bo skąd? Kupił amerykańskiego trupa, która to transakcja trwała PIĘĆ LAT. Przez te lata zaniedbano wszystko, co było można. Wypuszczono wizerunkową zabawkę 4C i to jest jedynysukcesik ostatnich lat.
Poza tym to jazda bez trzymanki ku przepaści.
Ostatnio edytowane przez KRS ; 07-12-2015 o 12:31
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Andrzej idź rób relację z Torunia na stronę MONu lepiej.
Giulia ma się pojawić na przełomie marca i kwietnia 2016 w salonie Carserwisu w Warszawie. Taką informacje dzisiaj otrzymałem od dealera.