Hejjakie polecacie wycieraczki przednie ? Aktualnie mam Oximo i nie jestem zadowolony bo po jakiś 2 tygodniach zaczęły piszczec :/ juz mam dosyć podczas deszczu :/ Pozdrawiam
![]()
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Hejjakie polecacie wycieraczki przednie ? Aktualnie mam Oximo i nie jestem zadowolony bo po jakiś 2 tygodniach zaczęły piszczec :/ juz mam dosyć podczas deszczu :/ Pozdrawiam
![]()
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Jest obszerny temat
http://www.forum.alfaholicy.org/159_...zy_aso_-2.html
Generalnie nie kupuj Negotti![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Ostatnio edytowane przez jahu ; 16-05-2016 o 20:49
Ja zakupiłem z motguma i jest zajebiście. I przede wszystkim POLSKIE. Co to obce mi szkodzi.
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!
A jaki to ma związek z wycieraczką? Chodziło mi o sparodiowanie Nikosia Dyzmy. To powinieneś mi napisać "powinieneś kupić poloneza, 125 albo 126 a jeździć włoszką jeśli obce ci szkodzi" - coś w ten deseń. Nie mam nic do gmo. A wycieraczki są świetne więc po co przepłacać za valeo czy boscha. Znam farmera z Polski jeździ furami Autodlaludu jamarok i Tojota Hujluks w gumofilcach. Najmocniejsze wersje ropniaka. Tak więc wiem że polski rolnik nie jest aż taki biedny. Ale to nie jest miejsce na takie dywagacje. Chwalmy swoje.
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!
Próbowałem Valeo, próbowałem Bosch, teraz mam Negotti i z żadnych zadowolony nie jestem i nie byłem. Wszystkie od nowości piszczały i skakały po szybie :-/ teraz już nie wiem co kupić
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
A ja Boscha mogę szczerze polecić. Aerotwin-y dają radę![]()
Odradzam Valeo, zwłaszcza te z adapterami. Skoki i piski już po 3 miesiącach się zaczęły, niestety. Teraz nie wiem co kupić. Adaptery dodatkowo słabo wyglądają.![]()