Dzięki bardzoMuszę oblukać jutro czy od 2.4 u mnie wejdzie bez problemu
![]()
Dzięki bardzoMuszę oblukać jutro czy od 2.4 u mnie wejdzie bez problemu
![]()
Zamontowałem rozrusznik w pełni zregenerowany mocy 1,7 kW. Powiem Ci,że kręci jak szalony. Bardzo szybko. Nareszcie 159 odpala jak inne auto,bez wstydu [emoji4] [emoji4] Teraz mam ochotę co chwilę ją gasić i odpalać[emoji6]
A gdzie robiłeś i jaki koszt? Powiedz mi, ten w 4start.eu przyjęli bez problemu? Dlaczego był dłuższy?
W 4start wymienił bez problemu,marudził tylko że jest trochę porysowany przez próbę montażu. Pewnie dlatego drugi sprzedał mi drożej,choć tłumaczył że jest droższy bo brał go z innej firmy. Rozmawiałem z kilkoma mechanikami z naszego forum i poradzili,żeby montować do 1,9 16V rozrusznik ten który ma być,czyli o mocy 1,7kW
Za pierwszy o mocy 2,0kW dałem z przesyłką 315zł a za ten drugi o mocy 1,7kW musiałem dopłacić 80zł. No i musiałem stary odesłać na swój koszt.
rozumiemNo nic sprawdzę u siebie jak z miejscem to wygląda - dziwi mnie fakt że niby te same silniki, Tobie nie weszło a drugiemu koledze bez problemu :/
Pisałem też z Pablo z Pablogarage.pl to był zdziwiony,że komuś wszedł z 2,4 do 1,9 16V. Mechanik ,który mi montował ,sam jezdzi 159. Później sam próbowałem ale bez szans.
Może ten ktoś nie wsadził z 2.4 tylko zmienił ze słabszego 1.9 na mocniejszy ale też 1.9. Są dwa zdaje się.
przecież nawet z epera wynika że do 1.9 pasuje rozrusznik od 2.4, nie wiem co w tym dziwnego że się mieści![]()