A auta z xenonami to jakies gorsze ze mialby to byc problem. W bmw, autach koncernu psa i innych bez problemu zaacza sie xenon przy otwarciu auta
A auta z xenonami to jakies gorsze ze mialby to byc problem. W bmw, autach koncernu psa i innych bez problemu zaacza sie xenon przy otwarciu auta
Jakieś pierdoły wymyślacie a standardowe moduły dla większości chętnych są jeszcze niedostępne. Poczekajcie, aż wyjdą wersje finalne i wtedy będzie można się zastanawiać co się komu podoba albo nie, zamiast zaśmiecać niepotrzebnie w chwili obecnej wątek.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Na razie nie będzie migania xenonem, wyświetlania prędkości ani zamykania lusterek.
Pozdrawiam![]()
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
No i spoko, to co jest i tak skutecznie odwraca uwagę kierowcy od drogikostka powstała z myślą o informacji o dopalaniu dpf-a
Porozsyłałem info o dostępności osobom które pisały do mnie na priv.
Jakbym kogoś pominął wszystkie informacje są dostępne po linkiem w sygnaturce: "SPRZEDAŻ"
Pozdrawiam![]()
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Skoro mamy tu "koncert życzeń", to ja też dołożę swój głos:
Automatyczne składanie lusterek z pilota: TAK
Rozkładanie lusterek po włożeniu kluczyka: TAK
Funkcja "welcome light": NIE
Cyfrowy prędkościomierz: TAK ale razem z numerem biegu dla wersji z automatyczną skrzynią biegów, która wyświetla tylko "D"
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)
Za składanie lusterek dostałem indywidualną wycenę 1 milion zł. Składamy się B-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON