Ja drymelem wyciąłem
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
A ja kupiłem dolną osłonę na allegro. Jak chcesz - mogę odsprzedać swoją (jakby cięcie źle poszło i chciałbyś wiercić w kolejnej).
Wywierciłem otwornicą, ślicznie to nie wygląda ale ujdzie, zwłaszcza że właściwie nie widać tego elementu (w miejscu wiercebia/cięcia), zasłania go manetka. Może jak znajdę jakąś używke na alledrogo to załorzę orlrginał, na raziezostaiwiam jak jest.
Zostało mi osiowanie, niestety kabelek odmówił posłuszeństwa i nie mam czym tego zrobić, trzeba się bedzie przejechać do jakiegoś mechoptyka z kablem.
Asus z Androidem - czasem brak ągonków
Tempomat powinien działać bez osiowania. Ale nie będzie kontrolki i info na wyświetlaczu. Szukaj kogoś z kabelkiem na forum regionalnym
Tak, działa ale jak już załorzyłem to do konca chcę to dopiąć. Będę u Cinka w przyszłym tygodniu, może wtedy.
I jeszcze fotka na koniec:
Asus z Androidem - czasem brak ągonków
Dźwignia tempomatu w 159 jest ruchoma, czy cały czas jest w jednej pozycji? Właśnie zakupiłem na alledrogo za 50 zł tempomat i będę go instalował w niedostosowanej obudowie kierownicy - zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem jak wyżej z małym usprawnieniem. Chciałbym wycięcie zrobić tak, żeby fragment nad dźwignią pozostał na miejscu, do montażu zrobię tylko nacięcie z jednej strony i odegnę delikatnie plastik.
Dźwignia jest ruchoma. Dostosowujesz prędkość góra/dół jak kierunkowskazem.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Koledzy mam prośbę o pomoc - gdzie finalnie powinien prowadzić przewód z pinu nr 2? Kolega pisze, że to bezpiecznik 35 12v, ale gdzie wpiąć przewód? Musiałem dorobić część wiązki - od nóg pasażera do komputera, mam aktualnie 5 przewodów doprowadzonych do wtyczki komputera i je wpinam, ale nie wiem gdzie wpiąć ten przewód który ma iść na bezpiecznik.
Witam wszystkich.... mam mały problem i prosze o pomoc. Nie posiadałem tempomatu, natomiast instalacja oryginalnie była. Założyłem manetkę, ale nie wiem jak aktywować. Test kontrolki tempomatu wykazuje że wykonanie jest nieudane. Co mam zrobić?