Jako użytkownik Giulietty i Opla Insigni (niedługo do wymiany) oraz forumowicz definitywnie jestem grupą docelową albo przynajmniej byłem. Siedziałem w Giulii i choć jeszcze nie miałem jazdy próbnej to według mnie to auto wygląda zdecydownie jak premium a w stosunku do Giulietty to jest przepaść na korzyść Giulii. Siedziałem, jeździłem w BMW3 F30, Audi A4 i jakoś nie widzę przewagi tych marek jeżeli chodzi o wykończenie wnętrza. Nie wiem o chodzi z tymi twardymi plastikami na dole, mam się ocierać o nie czy co? Jeżeli chodzi o niezawodność (słynne dowcipy o AR i spotkaniach użytkowników w serwisie) to teraz można to powiedzieć przynajmniej o BMW: świetnie jeżdżace, ale usterki, usterki, laweta, usterki,...
A piszę że przynajmniej byłem grupą docelową, bo obecnie z rodziną 2+3 Giulia nie daje rady przede wszystkich jeżeli chodzi o tylną kanapę (2 i 1/2 miejsca do siedzenia) oraz pod względem wielkości, zresztą jak wszystkie inne samochody w tym segmencie. Giulia byłaby OK dla mnie kiedy rodzina była 2+2, a teraz chyba bedę musiał się przeprosić z vanem (osobiście nie lubię tego typu aut, ale co zrobić...).