Ja nie wiem, ale mam pytanie: jak się demontuje lampkę? Też muszę ją wyjąć, bo mi coś brzęczy tam.
Wysłane z Xperii przez Tapatalka
Ogólnie to z lampką jest ciężko. Ma 4 blaszki zatrzaskowe po dwie na stronę (2x od pasażera i 2x od kierowcy).
Jeśli delikatnie odegniesz w dół to zobaczysz te blaszki. Ja zrobiłem sobie drut ze starej szprychy i podważając wypinałem je pojedynczo. Trochę jest gimnastyki z tym.
Myślę że jakimś cienkim śrubokrętem też by dało radę to wyjąć
To nie jest przypadkiem od czujników alarmu?
Wysłane z ☎️
To może być kostka od alarmu, szyberdachu.... lusterka fotochromatycznego... itd... zależy czego nie masz i to będzie od tego![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Do lusterka idzie zdecydowanie większa, szyberdachu nie mam i nie wiem jak tam idzie, mikrofon ma malutka, do lampki oda 2 większe, natomiast kojarzę ze ja u siebie podłączałem gdy dokładałem czujniki. 90% to będzie od czujników.
Wysłane z ☎️
Przy zdejmowaniu za 3 - 4 razem idzie już zdecydowanie łatwiej. Cienki długi śrubokręt i wychodzi bez problemu![]()