A czy ja tu coś pisałem o wersji Super? Porównywałem takie same wersje: Giulia diesel 150 KM + pakiet "Flota" + pakiet "Lighting" dla Kowalskiego kosztuje 139000 + 6400 + 5300 = 150 700. Najtańsza możliwa konfiguracja z tymi dwoma pakietami, która mają być w wersji Bussines (na 16" felgach i w podstawowym czerwonym kolorze, czyli bez jakichkolwiek innych dopłat - totalny golas z dwoma pakietami i z najsłabszym silnikiem).
Mam przynajmniej nadzieję, że te "kilka innych powodów, dlaczego ona jest tańsza" nie oznacza, że coś zostało usunięte z podstawowego wyposażenia

A ten wątek czytam od samego początku i dobrze pamiętam, że to właśnie Ty się zarzekałeś, że Giulii w cenie 120 tys. za pojedyncze auto nigdy nie będzie

, a cena 125 tys. to tylko taka promocja przy zakupie dwóch sztuk. Warto czasem pamiętać, co się samemu pisze.
Jak do tego dodać, to co piszesz teraz "Sama zmiana polityki wobec tego modelu dla firm została wymuszona polskimi realiami. Dużo osób prowadzi działalność a to auto zakupi dla siebie prywatnie lub szwagier, sąsiad, kolega zapłaci nie swoimi pieniędzmi za auto szwagra, sąsiada, kolegi

" to nawet nie chce mi się tego komentować.