Panowie jak to jest z ta karta sim czy jakas wkladka jest do karty czy sama duza karye bo wpada i jest luzna jak wloze
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Panowie jak to jest z ta karta sim czy jakas wkladka jest do karty czy sama duza karye bo wpada i jest luzna jak wloze
Do ICS`a wchodzi pełnowymiarowa karta. Jak dostajesz starter wielkości karty kredytowej to nic z niego nie wyłamujesz tylko wsuwasz całą. Kierunek i strona chipa jest opisana w instrukcji (chip z przodu po lewej stronie). Nie ma żadnych specjalnych adapterów. Jak już wyłamałeś kartę to wkleją ją taśmą (tylko nie od strony chipa). Albo kup najtańszy starter i tam wklej.
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 03-10-2016 o 05:33
Noe wlozylem duza i poprostu wpadla jak w dziure czyli pewnie ktos wyjol bebechy bo mocrofon glosniki wszystko sie zalacza jak dzwonie na alarmowe ale sie nie laczy
Dzieki marek
TO jak Ci wpada to masz uszkodzony ten slot. To wchodzi miękko i sprężyście. Tak że do wyciągnięcia jak przyciśniesz przycisk to sama wyskakuje. Jak mi się uda to wrzucę tą instrukcję na forum tylko na razie jest problem techniczny.
Spoko nie wiesz doslownie wpada jak by bylo pusto tam zadnej reakcji i guzi tez zero musze panel zdjac i zobaczyc
A jeszcze jedno jeden problem tylne prawe dzwi nie dzialala szyba i centralny przelozylem cale dzwi szyba dziala lux a centralny nie ale tylko na tych jednych dzwiach a wiazke prubowalem zostawic od tych nowych dzwi ale w wiazce dzwi byly inaczej piny ale sprawdzilem swoja wiazke i jest cala i wlozylem w nowe dzwi stara wiazke ale centralny nie dziala gdzie szukac dalej i czy piwinienem miec domykanie szyb
Po pierwsze to temat o telefonie nie o drzwiach. Po drugie nie użyłeś ani jednej kropki i tego czytać się nie da.
Domykania szyb nie było.
Odnośnie centralnego do było sporo tematów, podczep się. Musisz wziąć multimetr i sprawdzić co nie działa, gdzie ginie prąd. A może drugi zamek też felerny. Bez miernika niewiele zdziałasz.
Oki dzia,ja tu nowy.Dzieki za uwage .Pozdrawiam