Witajcie jak już wcześniej wspomniałem stałem się posiadaczem alfy romeo 166 zender z silnikiem 3.0 i 4 biegowym automatem, mam kilka pytań odnośnie samochodu mam zamiar autko zrobić na laleczkę więc juz kombinuje co i jak..
1.. wydech ori próbowałem dostać lecz graniczy to z cudem w zamyśle miałem tył wyprowadzić na dwie strony, jak wyglada sprawa z katalizatorami czy po usunięciu kata samochód nie bedzie pierdział? bo nie chciałbym zamieniać grzmotu na hałas, po starym dobrym przyjacielu którego spotkało wielkie nieszczęście zostały mi graty miedzy innymi wydech supersprint z leona 1.8T myślicie ze dobrym pomysłem jest wywalenie ori i wstawienie supersprinta z małej turbawki?
2.. temperatura silnika zauważyłem ze po dłuższym lataniu temperatura wskakuje trochę powyżej 90 stopni.. czy jest to normalne?
3.. radio ori.. kaseta i kaplica czy ktoś z was wywalał całośc i wstawiał tutaj jakies DVD? bądź coś co ładnie się komponuje? jesli tak to jakiego producenta sprzęt kupił
4.. zauwazyłem że przy dynamicznym ruszeniu ze świateł zanim auto ruszy słychać czasami jakby chrupnięcie i dopiero pozniej odchodzi.. skrzynia przerzuca płynnie zmieniłem olej na REVANOL i jest świeżutki podczas jazdy nie
slychać żadnych niepokojących dzwięków ze skrzyni
narazie to by było na tyle dziękuje za wszystkie odpowiedzi i miłej niedzieli panowie![]()