Jeśli robiłeś już kiedyś zbieżność i holowalo to obstawiam tak jak Fred.X geometrie pojazdu, czyli krzywa rama po dzwonie. Sprawdź auto pod tym kontem.
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Jeśli robiłeś już kiedyś zbieżność i holowalo to obstawiam tak jak Fred.X geometrie pojazdu, czyli krzywa rama po dzwonie. Sprawdź auto pod tym kontem.
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
No i wyjasnilo sie czemu sciagal w prawo. Niestety wszelkie teorie spiskowe na temat krzywej podlogi okazaly sie nie trafione. Przyczyna byly opony. Po zamianie stronami zaczal lekko w lewo isc. Tak wiec, mimo ze opony nowe to okazaly sie nie rowne.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Themark ; 27-10-2016 o 09:07
....
Ostatnio edytowane przez Themark ; 27-10-2016 o 19:33
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Zawsze jak się coś dzieje w układzie napędowym to najpierw przekłada się koła![]()
Ale zanim wydasz kasę na nowe to może podjedź do "gumiarza" i niech je sprawdzi? Może przekładka i ponowne wyważenie załatwi sprawę.
Ale zobacz czy one sa dobrze wyważone. Czasami zdjęcie i założenie w innej orientacji pomaga. Mało to, często walą fuszerę i źle wyważają bo nie chce im się poprawiać. Nie wspominając o tym ze i felge możesz miec trafioną. Tak więc po takim teście należy im się przyjrzeć a nie od razu wyrzucać. A co zrobisz jak kupisz drugą parę i też będzie źle???![]()