I pytanko jak z dostępnością tego? Czy pasuje od innego modelu jakby był problem?>
I pytanko jak z dostępnością tego? Czy pasuje od innego modelu jakby był problem?>
Wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...Co to było? Takie szybkie i piękne?
To 145 boxerek oczywiście!
Myślę, że nie powinieneś mieć problemów z dostaniem elastycznych przewodów hamulcowych. Najlepiej jednak wymontuj po jedynym - będzie łatwiej, bo obsługa sklepów gubi się trochę w katalogach. Z tego co patrzyłem ma stronie:
http://sklep.intercars.com.pl/
to długość przedniego ok. 435 mm, zaś tylnego 185 mm.
Daj znać, jak już wymienisz i popraw mnie jeśli sie mylę - OK?!
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Ta, patrzyłem najpierw na tej stronce, są różne ale z tego co widziałem jest i mój, ale 0 w magazynie. To ten najdroższy, za 77,92, i nie goły przewód, tylko z jakimiś bajerkami, pierścionkami etc... Patrzyłem też na stronie polskiego producenta który dorabia przewody, są tam nawet do staroci z lat 60-tych typu gulietta, a do 145 bx nima... eeeech, uprzykrzają życie nam boxerowcom na każdym kroku...![]()
Na przód pasują przewody z Punto 1 tył nie wiem.
Rzeczywiście b. podobne... dzięki!![]()
Nie wiem, czy musisz kupować akurat ten najdroższy Kolego - te duperele powinno dać się przełożyć ze starego choć nic uciąć sobie nie dam :/ Jak wejdziesz na stronę tego katalogu w prawej kolumnie masz 3 zakładki. W tej ostatniej o nazwie "Stosowane w" wymienione są inne marki/modele do których ta część jeszcze pasuje.
Co do utrudniania życia nam jak to określiłeś boxerowcom - zgadzam się, bo ostatnio bujam się któryś dzień już, żeby znaleźć prowadnice do zacisków hamulcowych - wyjdzie chyba tak, że kupię te które są dostępne i je nieco skróce![]()
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Tiaaaa miałeś rację, luknęłem jeszcze raz i dokładnie ten sam przewód ma zastosowanie w Bravo.A co do przekładki ze starego- i owszem, ostatnie kupiłem i przełożyłem daszki przeciwsłoneczne, które łatwo ułamać
Natomiast jeśli chodzi o części układu hamulcowego.... kurcze tu już wolę dmuchać na zimne...
średnia przyjemność jak zapali się kontrolka praku DOT 4 na zakręcie 90* przy 150-tce!
![]()
Kupowałem niedawno elastyczne ferodo i posiadają one niezbędne pierscienie.
Z przednimi nie ma problemu natomiast katalogi w sklepach nie podają tylnego przewodu przejsciowego belka-wahacz, ale jest on dostępny. Jest to np ferodo FHY2125. W intercarsie ściagną bez problemu.