Mi też skrzypiał fotel kierowcy, wystarczyło go podnieść do góry i opuścić, a skrzypienie ustało - 2 razy poskutkowało.
Mi też skrzypiał fotel kierowcy, wystarczyło go podnieść do góry i opuścić, a skrzypienie ustało - 2 razy poskutkowało.
w obecnej zadne zmiany polozenia, wysokosci, kata, ledzwi nic nie poprawiaja.
- - - Updated - - -
dziek. wyjmowalem juz fotel, wiec ten etap spoko. w miedzyczasie poradzilem sobie z demontarzem siedziska, i prawie zdemontowalem oparcie - problem mam tylko z prowadnicami zaglowka - nie mam pojecia jak je wyjac, nic nie idzie a nie chce uszkodzic. podpowiedz jak je wyjac.
ps. stelaz czesciowo oklejony szerokim plastrem z rolki, niestety skonczyla sie rolka i prace stanely. jutro kupie ze 2rolki i kontynuuje
Aby wyjąć prowadnice zagłówków musisz zagiętym narzędziem musisz przycisnąć zaczep który je blokuje i pociągnąć do góry. Załączam zdjęcie gdzie widoczna jest konstrukcja fotela i zaznaczyłem miejsce gdzie trzyma zaczep
Spróbuj jeszcze pobrać zrobiłem taki mały tutorial jest tam więcej zdjęć http://www.forum.alfaholicy.org/159_..._fotela-5.html
Post 44
Ostatnio edytowane przez mcgyver ; 27-11-2016 o 10:11
Dzieki wielkie - parę minut zabawy, prób i błędów z wyginaniem odpowiednim końcówki starej pęsety, i w końcu mam narzędzie. jak już pierwszą prowadnice zagłówka wyjąłem, to wyjęcie drugiej zajęło 5sek.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.