Zrób zdjęcie swojego radia oraz zobacz czy nie masz przypadkiem w ustawieniach media playera włączonych opcji typu losowe wybieranie utworów lub np wykonawcy.
Zrób zdjęcie swojego radia oraz zobacz czy nie masz przypadkiem w ustawieniach media playera włączonych opcji typu losowe wybieranie utworów lub np wykonawcy.
Sprawdź najprostszą rzecz czyli jak masz płytkę z mp3 i katalogami to podczas słuchania naciśnij strzałkę do góry. Radio powinno przejść do następnego katalogu z mp3. Ja też mam to samo radio i tak to u mnie działa. Mp3 mam albo na penie albo na płycie cd i zawsze tak wybieram katalogi. Jak mnie pamięć nie myli to w ustawieniach media playera w kompie wyłączałem losowe wybieranie utworów bo chyba wtedy były odtwarzane tylko niektóre kawałki.
w 159 paru mp3 na kilkadziesiat mi nie odtwarzal z usb, byly z roznych źródeł, rozny bitrate (czasem vbr), niektore tylko wyswietlilo tytul i skakalo do nastepnej mp3, jedna potrafiła mi zwiesic b&m na jakas minute, tak ze nic nie dzialalo, przelaczalo sie pi jakimsy czasie na radio a po kolejnych paru minutach wracali do mp3, i odtwarzalo ta probkematyczna od nowa. niedawno przekonwertowalem te problematyczne na format wma(nie wiem czy mito z cd taki format obsluguje) , dorzucilem trochę innych mp3 i foldery, i teraz dzialaja wszystkie. tylko zas zaczely sie inne problemy, co ktores uruchomienie radia nie widzi Media Playera (no source available), trzeba wyciagnac pendrive i włożyć, wtedy rusza.
ps. bitrate 128kbps,przeciez takiej jakosci nie da sie słuchać. 192k ciagle slychac ze jest taka sobie jakosc.