Witam tak jak w temacie mam problem z elektryczna regulacja siedzenia od kierowcy oraz pasażera mianowicie do tylu opuszcza sie normalnie natomiast dp góry po wcisnieciu przycisku nie idze , gdzie moze lezec problem ?
Witam tak jak w temacie mam problem z elektryczna regulacja siedzenia od kierowcy oraz pasażera mianowicie do tylu opuszcza sie normalnie natomiast dp góry po wcisnieciu przycisku nie idze , gdzie moze lezec problem ?
A 'cyka' gdy wciskasz podnoszenie? Jesli tak, a nie idzie, to na 99% potrzebujesz nowego silniczka.
Po prostu sprawdź czy dochodzi prąd do silnika.... Jak dochodzi to silnik uwalony, jak nie dochodzi to przełącznik uwalony. Proste jak budowa cepa.
odkrecilem dzisiaj fotel przeczyscilem styki i nic nie dalo prad dochodzi najprawdopodobniej bedzie to wina silnika ... ehh u pasazera to samo ;/
Mam jeszcze taki prblem odnosnie tylnych lapm swoeca tylko polowki tzn te co sa w klapie bagaznika nie swieca zarowki dobre podejrzewam ze krorys z kabli mogl sie gdzies przerwac to moze byc przyczyna ?
okej jutro popatrze na to dzieki