A czy ktoś porównał wspomniane 2 do v40 t5?
chętnie posłucham opinii.
tapniete talkiem
A czy ktoś porównał wspomniane 2 do v40 t5?
chętnie posłucham opinii.
tapniete talkiem
Ciężko porównać do siebie te dwie Alfy, a co dopiero volvo..
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Wczoraj prowadziłem nowe v40. Pożyczyłem od brata za względu na przedłużająca się produkcje Giulii. Auto bardzo dobrze wyposażone, niektóre rzeczy z volvo nie są dostępne w Giuliettcie, jak np. Air quality system. Jakość wnętrza na korzyść Alfy, skóra w Volvo jest jakby "tańsza".
Automat bardzo fajnie pracuje choć ma większe opóźnienie przy redukcjach niż Alfa. Volvo jest też sporo cięższe co czuć podczas jazdy. Na parkingu prawie takie same, zaparkowałem na moim miejscu w identyczny sposób jak stara Giuliettą. Nie cisnąłem mocno na trasie, bo ma dopiero 1200 przebiegu.
Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk
A co dokładnie robi air quality system w volvo?
dwa słowa: z całym szacunkiem - nie wiem z jakiego gównolitu jest wykonane wnętrze V40 skoro lepsze jest w Julce. Bardziej tandetnych plastików jak w Julce naprawdę dawno nie widziałem.
Co do porównania z Leonem - owszem z zewnątrz jest jeszcze ok ale wygląd (celowo nie pisze jakość plastików i wykonania) deski w środku przypomina VW z przełomu 80 i 90 tych
bardzo fajne to volvo, nie wiem czemu wczesniej go nie widzialem nigdy bo moze bym rozwazyl. Widac, ze technologicznie kilka lat młodszy od giulietty. Osiągi dość podobne.
z veloce jestem mega zadowolony, ale na miejscu kolegi przejechałbym się tym V40 jeszcze dla spokojności. Sprobuje sie umowic może na jazdę próbną w nowym roku (alfe mam na co dzień, więc łatwo mi będzie porównać).
- - - Updated - - -
czy ja wiem, plastiku jest dużo ale w veloce przynajmniej jest przyjemnie w środku. Nie razi nawet nibykarbon, plastiki są fajnie porowate - dla mnie ok. Chodziło też bardziej chyba o jakość skóry na siedzeniach (zakładam, że chodzi mu o te w pełnej skórze, nie kubełki)
Is it the Truth or your image that makes your life worth livimg?