Panowie, sprawdźcie zanim napiszecie na forum bo ludzię się sugerują waszymi odpowiedziami. Tak więc, to co widać na zdjęciu od Silvadora tuleja stabilizująca koło, przykręcana do podłogi bagażnika. Do tej tuleji przykrca się śrubą ten styropian, który przytrzymuje właśnie koło zapasowe.
Dobra fakt... był styropian do niczego nie przykręcony, ale był on włozony szczelnie w miejsce zapasówki. Dosyć duży w którym znajdował się zestaw naprawczy, kompresor przenośny, itd. Ale po wyjęciu tego zestawy i włożeniu zapasówki jest już tylko koło no i oczywiście ta śruba przykręcająca do bagażnika.
Witam Panowie,
Z góry przepraszam za odświeżenie tak starego tematu, szukam takiej tulejki do wkładki(tej co była zaznaczona na zdjęciu - zamieszczonym w temacie). Też miałem na początku kompresor z całym zbędnym zestawem, kupiłem teraz koło zapasowe i wkład natomiast nie mogę znaleźć tej tulejki żeby wszystko razem złączyć. Wiecie może jak się to fachowo nazywa żeby sobie ułatwić szukanie?
Jeśli chodzi o sworzeń pozwalający przykręcić wkładkę z narzędziami do dna bagażnika,
Na poprzedniej stronie masz screen z eper. spisujesz sobie numer części i zamawiasz w ASO (koszt 30-40zł) lub w https://www.autosklep24.pl/ u naszego kolegi z forum.
Dzięki, nie zauważyłem tego screen'a.
Ja niedawno kupowałem ten sworzeń w ASO za 27 zeta.
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()