Emblematy oznaczają, że za design 159 odpowiada studio stylistyczne GIUGIARO i każda 159 ma taką naklejkę. Twoje fotele to prawdopodobnie wyposażenie wersji sport plus.
Popieram argumenty kolegi yerbamateo odnośnie zastosowania pokrowców. Chcąc przedłużyć życie swoich foteli, wyczyść je co jakiś czas porządnie i zaimpregnuj.
Hmmm chcesz założyć pokrowce i jednocześnie cieszyć się cudownym wyglądem foteli? Zaprzeczasz sam sobie w jednym zdaniu. W 99% przypadku będzie to wyglądało lipnie i albo chcesz się cieszysz wyglądem foteli albo Ci ich szkoda i zakładasz pokrowce psując wygląd. Tylko pomysł sobie czy auto kupiłeś dla siebie czy może dla następnego właściciela? To tak jak z telefonami kom. widzę ludzi którzy kupuje ultra cienkie i ultra lekkie dizajnerskie telefony, a później wpieprzają je w jakieś okropne pokrowce bo im ich szkoda![]()
SliwusBuu. Nareszcie konkretna fachowa porada + wyjaśnienie emblematu. Dzięki. Super pomysł. Polecasz zakłady zajmujące się zabezpieczaniem foteli (welur + materiał) na terenie woj. małopolskiego??
Odnośnie tego Pływak co napisałeś. Czytanie ze zrozumieniem 2/10. FU*K LOGIC. Po ich zdjęciu cieszyłbym cudownym wyglądem, to jest chyba oczywiste, ale nie dla każdego.
Tym autem będę jeździć dopóki nie kupię Giulii.
No dla mnie nie jest oczywiste bo auto ma mnie cieszyć codziennie, a nie przy niedzieli jadąc do kościoła żeby sąsiedzi widzieli sportowe skórzane foteleWidać różni ludzie rożne podejście ale zawsze też można kupić drugie tanie auto bo przy takich przebiegach to jeszcze ktoś zarysuje i co wtedy?
![]()
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 05-01-2017 o 14:44
Pływak, zastosuj się do zaleceń z mojego pierwszego postu. Może na tym się dorobisz i przestaniesz opowiadać, że 7 letnia Alfa to drogie auto![]()
Zapewne masz takie fotele ?
![]()
Kolega pewnie z tych co pilota od telewizora trzyma w torebce foliowej.