Dzisiaj dotarła do mnie końcówka wydechu. Świetna robota, wygląda super, już się nie mogę doczekać kiedy ja założę do auta.
Jak zamontuje, pochwalę się efektem końcowym.
Teraz w planach nakładki na pedały, ale to za jakiś czas, może jeszcze będziesz miał w sprzedaży.
Dzięki serdeczne, jestem mega zadowolony
Wysłane z Sony Xperia D5103
Jest jeszcze możliwość kupienia takiej końcówki AR 159 ?![]()
Zapraszam na pw mam jeszcze 16 sztuk
Poszło![]()
Polecam przyspawać te końcówkę. Ja tego nie zrobiłem i ostatnio ją zgubiłem (śruba imbusowa, która jest do niej dołączona w celu dokręcenia do wydechu po prostu złamała się po jakimś czasie i końcówka odpadła). Na szczęście w pore to zobaczyłem, przejechałem się tą drogą jeszcze raz i końcówkę znalazłem. Teraz jak ją będę montował to chyba przyspawam![]()
Wesela, przyjęcia, bankiety, zabawy taneczne - oprawa muzyczna lubuskie, dolnośląskie - www.bluebinders.pl // www.facebook.com/bluebinders/
Piootr to jest końcówka 90mm?
Końcówka zamontowa. Jestem bardzo zadowolony z efektu. Prezentuje się super. Mam tylko jedną sugestię dotycząca imbusow, mogły być 5 mm dłuższe, ponieważ miałem problem z umocowaniem tego na sztywno. Przy dokrecaniu imbus wpadał do środka, ostatecznie zamienilem dwa na dłuższe śruby imbusowe. Średnica mogę wydechu to 60mm, więc może w tym jest problem. Pozdro :-)
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka