To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Miałem tak samo w lecie, przyczyna prosta,ale długo się zastanawiałem zanim wymyśliłem.
zamknąłem auto normalnie,po czym do ręki z kluczykiem wziąłem torbę i nieswiadomie ścisnąłem - najprawdopodobniej auto się otworzyło i szyby zjechały.
Rano drzwi zamknięte, a szyby opuszczone.
gdybym z daleka nie widział otwartych okien, to nacisnąłbym otwieranie i zastanawiał się, dlaczego wszystko otwarte.
Przez tydzień latałem co wieczór sprawdzić czy okna zamknięte, szczególnie przy opadach.
A po miesiącu miałem tą sama sytuację, tym razem usłyszałem drzwi i wszystko stało się jasne.
na przestrzeni 2 lat się nie powtórzyło.
No tak racja, zamykania nie było. Ja mam listopad 2007 i już nie ma domykania szyb.
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Mialem to samo napewno docisna sie kluczyk na pre sekund
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
U mnie po lift 2009 i tez domykania brak. Co ciekawe żona ma fiata 500l odebrała jakoś tydzień temu i ma otwieranie i domykanie....
umnie tosamo 2009 rok i brak domykania.beznadzieja ciekawe czy da sie zrobic by było