Właśnie obejrzałem. Miazga.
Właśnie obejrzałem. Miazga.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
No Giulia dała radę! Ale w tym wyścigu tak mała różnica że w następnym bmw mogło by być pierwsze i w następnym znowu alfa itd...
Tutaj potwierdza jak jest szybka. https://youtu.be/bla3URROjM4
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Zgadza się C63S jest znacznie, a M3 CP sporo droższe od Alfy. Ciekaw jestem co pokaże nowe BMW M3. Wszystko wskazuje na to, że Giulia nie będzie miała szans, chyba że QV się robi, a na to wskazuje obecne oznaczenie.
Lepsze byłoby GTA.
A co do mocy, Pogea pokazała jaki potencjał ma ta V6.
Tym razem jestem spokojny o ewentualną przyszłą odpowiedź AR na odpowiedź BMW w postaci nowego M3, choć zakładam że będzie to model równie bliski ideału jak dotychczasowe M3.
Tu Veloce vs BMW 3 GT xDrive i Audi A4 Quattro
https://youtu.be/AHIytYD67PY
Ostatnio edytowane przez Archi ; 08-02-2017 o 20:57
Alfa Romeo Nel Cuore
drift r BMW m3comp ma 450KM a alfa Q 510KM.Wersja ta ma 19KM wiecej i inne felgi wiecej roznic niema.Competition sa takze w BMW M5 i M6 tam maja 600KM.Takze na tym torze minimalnie wygrala ale na innych juz przegrala.Przy tej roznicy mocy-bez szalu.To tylko pokazuje ze beemka chyba lepiej sie prowadzi.Nowe M3 wychodzi w 2018 roku wiec za rok.Obecna generacja trojki produkowana jest od 2011roku wiec 6lat.
Może i tak. Ja dałbym najpierw QV a GTA zostawiłbym na deser jako odpowiedź na nowe 3 Blitz Turbo Nitro.
Pogea pocisnęła 577HP, tak?
Skoro czasy są bardzo podobne, to pytanie brzmi, dlaczego BMW nie odpowiedziało filmikiem na filmik? Widocznie, 3 CP nie ma podejścia do 7:32 albo po prostu traktują Alfę jak stuningowanego Hjundaja z którym nie ma co się porównywać...
W każdym razie, na tym całym zamieszaniu zyskuje tylko Alfa. Spójrzcie na to jak oni ten test przygotowali.
"Oto Alfa. Alfa jest Cesarzem Mocy. A tu obok 3 bryczki i teraz wybierzemy jedną, która spróbuje ośmieszyć Cesarza Mocy"... "Oj, nie udało się. Alfa pozostaje Cesarzem Mocy".
Sęk w tym, że Alfa od 30 lat nie produkowała szybkiego samochodu, a BMW w tym czasie naklepało setki tysięcy M-SportówCzy ktoś ma tu jeszcze jakiś problem do opierania strategii budowania marki na jednym szybkim modelu? Stelvio nie będzie musiał niczego udowadniać. Każdy kto będzie w temacie uzna z automatu, że to Stelvio Q jest najszybszy. A dla niedowiarków Alfa przygotuje kolejny film...
Ostatnio edytowane przez 145Q ; 09-02-2017 o 00:59
Vectra B 93' 1.6 75 KM - była
Honda Accord 99' 1.8 136 KM - była
156 SW 05' 2.4 175 KM - R.I.P
156 SW 05' 1.9 158 KM - była
Ford S-Max 07' 2.0 140KM - jest
Zawsze są dwa uda. Uda się albo nie uda...