Odpowiedź brzmi... każda.
Ale co Ci to da informacja, która może powodować największe, skoro u Ciebie może akurat wyszła ta druga? Jedź na szarpaki i za 20zł się dowiesz gdzie masz luz.
Odpowiedź brzmi... każda.
Ale co Ci to da informacja, która może powodować największe, skoro u Ciebie może akurat wyszła ta druga? Jedź na szarpaki i za 20zł się dowiesz gdzie masz luz.
Sama wymiana tylnej tulei w starym wahaczu nie rozwiąże problemu, dla świętego spokoju trzeba wymienić wszystkie.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
To na pewno nie jest oryginalna TRW. Podobnie zresztą jest z wahaczami są do kupienia "TRW" za 600-700 zł.
Znikąd nie biorę takie po prostu są np. u Litwinów , gdzie wiadomo jest w miarę najtaniej jeżeli chodzi o oryginalne części.
Pewnie, że nie ma bo podróbka TRW tyle warta co zamiennik.
Nic nie muszę zmieniać, cały zawias już jakiś czas temu wymieniłem na fabryczny oryginał i mam spokój z telepaniem, trzeszczącym tapczanem itd.
Nikt mnie w konia nie robi ponieważ nie kupowałem poszczególnych części wahacza tylko całe wahacze. W konia to są zrobieni Ci co kupili część kilkukrotnie taniej i myślą, że mają fabryczny oryginał. Jest zresztą obszerny osobny temat o dolnych wahaczach, także proponuję się zapoznać z lekturą.
Litwini mają czasem dobre ceny za oryginały. Ale coraz częściej te ceny nie są już atrakcyjne. Poza tym za TRW w pudełku ricambi kosztuje drożej od tego z lokalnej hurtowni.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10