Dokładnie. Takich jak np. masz w ASO
Właśnie to już nie koniecznie będzie oryginalna tuleja TRW
Nic się nie zakręciłem, chyba wiadomo że są w sprzedaży wahacze dolne TRW w cenie około 1400-1600 a są również TRW za 600-700. Także jak myślisz jakościowo to jest to samo ?
Piszemy o tulejach TRW i tuleja oryginalna marki TRW tylko sprzedawana w opakowaniu TRW to koszt 140zł sztuka, a to, ze FCA za tuleje TRW tylko sprzedawaną w swoim kartoniku chce kilka razy tyle to już nie jest moje zmartwienie. Wiesz czym swego czasu różniły się w Alfach 147/156 wahacze TRW sprzedawane w opakowaniu TRW od wahaczy TRW z ASO? Tym, ze na wahaczach sprzedawanych przez siebie TRW zeszlifowywało tylko oznaczenia OEM FIATa, wahacz był identyczny wiec taniej było zeszlifować oznaczenia niż robić dwa osobne wahacze jeden dla Fiata i jeden pod swoją marką.
Nie wierze, ze wytrzyma tyle samo co ta montowana 10 lat temu w fabryce ale wierze, ze to jest oryginalny produkt firmy TRW, a nie podróbka jak twierdzisz.
Nie ma to żadnego związku z tuleją, o której mowa bo odsyłałem do niego wahacz bez tulei tylnej. Kwestia leży bardziej w odlewie, a dokładniej gnieździe sworznia i braku możliwości regeneracji wyklepanego gniazda w wahaczu z gównolitu. Co do oryginalności tulei TRW w opakowaniu TRW na pewno odniesie się do zarzutu podróbek kolega [MENTION=26927]Gepard[/MENTION] , który je sprzedaje.
Arturek ale czemu twierdzisz że ta tańsza to podróba? Bo....? Tak się Tobie wydaje? Czy po prostu lubisz kupować drogo?
Nie wiem co sprzedaje w/w Kolega także bez takich, ale jeżeli ma w sprzedaży przydałoby się aby wyjął z opakowania i zrobił fotki. Jeżeli tuleja nie będzie miała sztanc znaku TRW to już jak dla mnie nie jest to oryginał. Podobna sytuacja jest z tymi tańszymi wahaczami TRW są w woreczkach z napisami TRW ale czy wytrzymują tyle co fabryczne oryginalne z ASO za 1500 zł. - wątpię. Jakiś czas temu na Allegro widziałem takie tuleje po 95zł./szt. więc po co przepłacać.
- - - Updated - - -
Cytując klasyka "bo nie stać mnie na tanie rzeczy"