O to nie będzie trudno bo 147 jest od 2001.
Rzuć okiem w dziale porad przy zakupie - znajdziesz potrzebne informacje:
http://www.forum.alfaholicy.org/porady_przy_zakupie/
O to nie będzie trudno bo 147 jest od 2001.
Rzuć okiem w dziale porad przy zakupie - znajdziesz potrzebne informacje:
http://www.forum.alfaholicy.org/porady_przy_zakupie/
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Też wolałem kupić zadbanego przed FL niż czort wie w jakim stanie po FL i jeszcze zapożyczyć się na 5 tys byle to był polift.
Gościu,który sprzedaje Alfę za 4 tyś. na Allegro nie zdaje sobie sprawy ,ze cena w opcji kup teraz jest ceną ostateczną.
Nie ma czegoś takiego jak dwie ceny.
Też mi się wydaje że polift w cenie do 10k może nie być dobrym pomysłem.
Przeglądając oferty zaczęła mnie zastanawiać pewna sprawa nadal związana z przed i po liftami => Cena przedliftu z 2003 == Cena poliftu z 2005 (9-10k)
Mam dylemat ponieważ w jakieś części bardziej celuję w lift ale z drugiej strony ten głos rozsądku mówi że w tym prawdopodobieństwo trafienia na minę jest o wiele wiele większe niż w przypadku przedliftu z 2003 w tej samej cenie.
Jak Wy na to patrzycie?
Celowalibyście bardziej w lift (10-11k) czy przed lift (9-10k)?
Z góry dzięki za pomoc![]()
Pozdrawiam
Nie zdajesz sobie sprawy, że regulamin Allegro określa ten dział jako wyłączony z obowiązku sprzedaży za wylicytowaną kwotę.
- - - Updated - - -
Oglądaj auta w tych cenach i wybierz w najlepszym stanie. Wszystko zależy od stanu. Polift wewnątrz wiele się nie różni, ale jednak klika rzeczy jest na plus. Przeszycia boczków, ładniejszy tunel. Z zewnątrz minusem polifta na pewno są plastikowe klamki zamiast metalowych jak w przed FL. Stylistyka przodu i tyłu wg uznania, jednak moim zdaniem np. zderzaki są lepiej przemyślane. Po stylistyce wersji po lifcie widać, że auto młodsze.
Przód i zegary IMHO są ładniejsze w przed FL.
zegary można włożyć od polifta. Co do 147 za 8-9k... sam będę na dniach wystawiał przed fl za ok 10tyś,ale stan ideał z pełnym serwisem od 30tyś km serwisowanym do końca![]()
Tuby z przed FL a wnętrze z wersji po FL.
![]()