przegub bądź poduszka pod silnikiem lub skrzynią
przegub bądź poduszka pod silnikiem lub skrzynią
ja miałem to samo wpo wymianie wahacza. Przestraszony zaprowadziłem z powrotem do mechanika, który odgiął blache wokół tarczy i się naprawiło stukanie. Ktoś po prostu ją przygiął i wadziło.
Witam a wiec problem rozwiązany Problemem tarcia były amortyzatory lewy wybity prawy prawie na wykończeniu, wymieniłem oba i wszystko ucichło aż milo jeździć, ale za to mam maly inny problem otóż przy wymianie amorów okazało sie ze lewy wahacz gorny jest wybity dolny - guma jest pęknięta, prawy - górny luźnydolny guma jest pęknięta i moje pytanie sie nasuwa przy wymianie wszystkich wahaczy powinienem wymienić cos jeszcze
![]()
Dzieki za Info w poprzednim temacie i Z Góry Dziękuje za Podpowiedzi
Pozdro
Witam a wiec problem rozwiązany Problemem tarcia były amortyzatory lewy wybity prawy prawie na wykończeniu, wymieniłem oba i wszystko ucichło aż milo jeździć, ale za to mam mały inny problem otóż przy wymianie amorów okazało sie ze lewy wahacz górny jest wybity dolny - guma jest pęknięta, prawy - górny luźnydolny guma jest pęknięta i moje pytanie sie nasuwa przy wymianie wszystkich wahaczy powinienem wymienić cos jeszcze
![]()
Dzieki za Info w poprzednim temacie i Z Góry Dziękuje za Podpowiedzi
Pozdro
Przy okazji możesz jeszcze sprawdzić łączniki stabilizatora - one też mogą mieć luz. Sprawdź też gumy stabilizatora. Niestety jeśli tam będzie luz to trzeba jeszcze opuścić belkę, żeby wydobyć stabilizator i go naprawić.
Ostatnio edytowane przez SG0240 ; 05-08-2009 o 13:44