Bogaty...![]()
Bogaty...![]()
Ja jakiś czas temu korzystałem z usług kuriera wysyłając skórę . Koszt 170zł. Aby to dobrze zabezpieczyć trzeba było kupić paletę, taśmę, sznurek, folię. Więc robi się ponad 200zł. 700-200 daje nam 500zł. W pierwszej kolejności wypierz ją przed montażem. Mydło, szczoteczka, gąbka wystarczy.
Zrobię tak jak piszesz . Montaż myślę że wykonam dopiero przy ładnej pogodzie bo nie mam garażu tak więc przynajmniej pobawię się w renowację haha![]()
A pomijając ogólnie wszystkie fakty , planujemy z narzeczoną jechać Alfą do ślubu tak więc czeka mnie jeszcze dużo roboty przy niej , między innymi :
- Wymiana przedniego pasa (wzmocnienia) ponieważ od strony kierowcy wygięło się lekko w dół, co skutkuję niżej osadzonym zderzakiem
- Zderzak jest popękany od uderzenia ( w jelonka ) zresztą tak jak przedni pas
- Wymiana Felg na GTA
- Marzą mi się nakładki na progi
- Bardzo prawdopodobna zmiana koloru . Rozważam plasti Dip albo folię .
Ostatnio edytowane przez AlfaDesign ; 18-03-2017 o 15:17
Ciekawostka Koledzy taka że przd-lifty mają stelaż foteli magnezowy po-lifty już stalowy.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
Moim skromnym zdaniem, niektórzy po prostu przeginają z wartością rzeczy do AR ceniąc je jakby to było bóstwo..![]()
Ale żeście się uparli na tą cenęjest drogo ale myślę że nie jest najgorzej , oglądałem też inne aukcję na których za przesyłkę wychodziło prawię po 150 zł , tak więc za skórę wraz z boczkami zapłacę 550zł , jak za wersję europejską w tym kolorze i w takim stanie myślę że jest okey , bo widziałem aukcję po 700-800 zł za banan w o wiele gorszym stanie .
Nie no, to już tak źle nie wygląda.![]()
ee no faktycznie, wysyłka 200zł, to skóry prawie darmo...
Ja za swoje zapłaciłem 150zł a wysyłka 200zł, lubię taki interes...