Magą stukac łączniki stabilizatorow gumy stabilizatoròw gòrne wachacze co kolwiek co ma polaczenie gumowe
Magą stukac łączniki stabilizatorow gumy stabilizatoròw gòrne wachacze co kolwiek co ma polaczenie gumowe
Łączniki i gumy też były zmienione, górne sa ok. Stuk jest z prawej strony i mam odczucie jakby stuk przenoslil sie na sanki, stabilizator. Wystepuje to nie na kazdej dziurze.
poduszki amortyzatora sprawdzałeś ?
Jest uszkodzona ta tuleja. Szpary mają być po równo dobrze.
Wysłane z mojego SM-A500FU
Poduch amora nie sprawdzalem. Stuki te sa jakby od dołu, czuć w nogach to uderzenie. TA tuleja mnie martwi. A jak u was wygląda ta szczelina na tulei? Podesłałby ktoś poglądowe foto jak ma u siebie? Byłbym wdzięczny
Ja np nie wiem o jakie szpary chodzi?
U mnie takie pukanie pod nogami terz czasem slyche ale to sa gumy stabilizatora mowilem juz kilka razy mechanikowinze by je sprawdzil twierdzibze git a i tak puka troche roboty jest a pewnie nie chce mu sie tego robic.
To może i ja podzielę się moją historią .
Ja 2 tyg. temu wymieniłem poduchy amortyzatorów , później łączniki stabilizatorów ... dalej pukało , pojechałem na stację diagnostyczną, amortyzatory 65%/TRW , jak się później okazało one były winowajcąpo prostu byłem w szoku .