Wsparcia developerskiego - pisze to, po raz kolejny, a Ty po raz kolejny nie za bardzo rozumiesz w czym rzecz - wsparcie developerskie, to między innymi aktualizacja oprogramowania, czyli ROMU - jeśli ta nazwa cokolwiek Ci mówi oraz wsparcie dla aplikacji, które są sukcesywnie aktualizowane - czego Ty człecze nie rozumiesz???
Idąc za Twoim porównanie, to pierwszym powinien być 25 letni "maluch" - skąd Ty bierzesz te idiotyczne porównania, masz jakiś leksykon głupich porównań???
Wyskoczyłeś z jakąś kompletną bzdura na temat "zamulonego Androida", o którym, jak widać nie masz nie tylko zielone, ale nawet bladego pojęcia, sławiąc Win CE, który został uśmiercony przez samego twórcę i opowiadając jakie brednie o tym, że 90% nawigacji ma WIN CE.
W sytuacji w której rynek, z każdym dniem, będzie się zapełniał urządzeniami pod Androidem, IOS, WP, praktycznie z dnia na dzień, developerzy moga uznać, że dalsze wspieranie aplikacji na ten system, po prostu się im, najzwyczajniej w Świecie nie opłaca, to po primo, po secundo, posiadając Win CE, skazujesz się, prawie wyłącznie na AM, która dla mnie jest nie najleszą nawigacją, chociażby w porównaniu z iGO, TomTomem, czy wreszcie Sygickiem - rozumiesz, czy nadaj jest to dla Ciebie zbyt skomplikowane???
Znowu wyjeżdżasz z jakimiś "telewizorkami", a ja Cie pytałem o radia, zwłaszcza te omawiane w tym wątku, no ale jeśli dla kogoś samo to, że jest wyprodukowane w Chinach, jest powodem do jego krytyki, to weź sobie rozbierz to swoje i sprawdź ile tam mas "made i China", wtedy może zrozumiesz, jakie brednie wypisujesz.
Na 100% Samsung Galaxy, oczywiście pod warunkiem, że będziesz miał na nim jedynie nawigację - znowu te Twoje idiotyczne porównania.
To może spróbujesz zadzwonić przez tego Larka?
Już dawno minął czas, kiedy to AM, była najlepsza, kto tego nie widzi, jest albo ślepy, albo zaślepiony, albo, po prostu zacofany - otwórz się na nowe wyzwania, przetestuj inne navigacje, będziesz miał skale porównawczą - coś takiego jak asystent pasa ruchu, to już od dawna standard, a Ty masz go na AM?
Zadzwoń sobie do pierwszego lepszego serwisu, albo sklepu handlującego nawigacjami i zapytaj jak im schodzą navi pod Win CE, a jak pod Androidem, może wówczas przestaniesz bredzić o tych 90%.
Poza tym napisz, ile Cię kosztuje Auto Mapa, bo ja za 24,99€, kupiłem Sygica na Europę z Traffickiem, na całe życie, w dodatku licencja jest na 3 urządzenia - napisz ile Ty płacisz, co roku za Auto Mapę.