Witam , Kupiłem sobie jako 1szy samochód alfę 156 . Na motoryzacji raczej się nie znam, a mam parę problemów z tym samochodem. Rok produkcji to 2003 a silnik 1.9 JTD. Boje się sam cokolwiek zrobić bo mam obawę, że zaraz cos popsuje. Jeżeli można chciałbym jakieś porady co mam robić. Pierwsza rzecz to taka że cały czas pokazuje mi temperaturę wody chłodzącej 50 stopni i to się nie zmienia. Czy to ważne czy można to olać? co tutaj może być uszkodzone? , następna rzecz to taka że nie odpala mi światło przeciwmgłowe przednie czemu nie wiem dioda się nie zapala nic się nie dzieje czy tu chodzi tylko o żarówkę w takim przypadku? Następny problem mam z ustawieniem lusterek , gamoń jestem nie wiem jak to zrobić w instrukcji jest napisane, że niby elektrycznie ale nie widzę nigdzie panelu ustawiania dół góra lewo prawo , ręcznie to trzeba zrobić? boje się dotknąć bo zaraz popsuje. Następna rzecz to taka, że mi paruje lampa przednia lewa i co mam robić nową kupić? sił już nie mam do tego samochodu , Pomóżcie .